Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MASCARET U.S. Master
Du But le retour Tactiek Tactique2
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zebina speelt de bal door. Vitković controleert de bal met de borst. Paluch rent richting de bal. Paluch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - U.S. Master 1:0

5e minuut.
Le Berre verovert de bal door een tackle van achteren. Benedig verovert de bal door een tackle van achteren. Benedig geeft een hoge lob. Coupet is nu in balbezit. Coupet draait met de bal, schiet en ... Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Divert is nu in balbezit. Divert passt de bal in één keer door. Coupet speelt de bal door. Paluch is nu in balbezit. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet haalt uit met een fantastische trap. Móczár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - U.S. Master 2:0

20e minuut.
Zebina probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnet neemt de hoekschop. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - U.S. Master 2:1

23e minuut.
Divert speelt de bal door. Zebina bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch is nu in balbezit. Paluch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - U.S. Master 3:1

25e minuut.
Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorbatenko onderschept slim de pass. Gorbatenko geeft de bal voor. Milton is nu in balbezit. Milton haalt uit met een fantastische trap. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vitković is nu in balbezit. Milton verovert de bal door een tackle van achteren. Milton probeert naar een medespeler te passen. Dosel rent richting de bal. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nicosia passt de bal met de wreef. Bereza is nu in balbezit. Bereza speelt de bal door. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rivellino geeft een hoge lob. Daar is Reszke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ... Leray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MASCARET - U.S. Master 3:2

40e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Ourdouillie is nu in balbezit. Dosel onderschept slim de pass. Dosel draait met de bal, schiet en ... Leray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MASCARET - U.S. Master 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 54%, U.S. Master 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MASCARET - U.S. Master 3:3

53e minuut.
Reszke verovert de bal door een tackle van achteren. Reszke passt de bal zonder na te denken. Vitković probeert naar een medespeler te passen. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch schiet op doel. Móczár bokst de bal weg. Angot is nu in balbezit. Angot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Gorbatenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupet verovert de bal door een tackle van achteren. Coupet speelt de bal door. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch schiet op doel. Móczár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coupet is nu in balbezit. Coupet draait met de bal, schiet en ... Móczár werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rivellino kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zebina is nu in balbezit. Zebina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Reszke geeft de bal voor. Bereza rent richting de bal. Bereza passt de bal zonder na te denken. Nicosia is nu in balbezit. Nicosia geeft een lange en hoge pass. Leray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MASCARET 49%, U.S. Master 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MASCARET - U.S. Master 3:3