Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shwee-Peel United Royalinks FC
Normal Tactiek 451
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 41.7
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Yupeng speelt de bal door. Zaglmaier rent richting de bal. Zaglmaier geeft de bal voor. Cintron rent richting de bal. Cintron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Cintron de bal. Polényi rent richting de bal. Polényi speelt de bal door. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Silva rent richting de bal. Cintron onderschept slim de pass. Cintron schiet op doel. Galey probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:1

11e minuut.
Legay bereikt de bal nog maar net als eerste. Legay geeft de bal voor. Dobalyan speelt de bal door. Cintron rent richting de bal. Cintron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Calvez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cornet de bal. Stencel maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Stencel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stencel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Yupeng is nu in balbezit. Yupeng geeft een hoge lob. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:2

26e minuut.
Legay is nu in balbezit. Yupeng is nu in balbezit. Yupeng speelt de bal door. Cintron rent richting de bal. Cintron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Yupeng passt de bal met de wreef. Zaglmaier kan de bal niet met de borst controleren. Zaglmaier speelt de bal door. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Polényi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parască de bal. Parască speelt de bal door. Cintron is nu in balbezit. Cintron schiet op doel. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:3

36e minuut.
Zaglmaier speelt de bal door. Polényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron rent richting de bal. Cintron schiet op doel. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:4

37e minuut.
Polényi is nu in balbezit. Polényi speelt de bal door. Yupeng probeert naar een medespeler te passen. Cintron rent richting de bal. Cintron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yupeng met een sublieme pass. Chauvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaglmaier begaat een overtreding. Zaglmaier krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lamotte met een harde bal richting middenveld. Cornet kopt de bal weg. Cintron is nu in balbezit. Cintron haalt uit met een fantastische trap. Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shwee-Peel United 72%, Royalinks FC 28%.
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:4

47e minuut.
Yupeng passt de bal zonder na te denken. Polényi rent richting de bal. Silva begaat een overtreding. Silva krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Silva is nu in balbezit. Yupeng rent richting de bal. Yupeng passt de bal in één keer door. Zaglmaier heeft problemen om de bal te vangen. Zaglmaier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Troester heeft problemen om de bal te vangen. Legay rent richting de bal. Dobalyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dobalyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dobalyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Polényi geeft de bal voor. Daar is Galey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:5

71e minuut.
Cornet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ly komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mićko komt het veld opgelopen. Bangov komt het veld opgelopen. Rosa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron draait met de bal, schiet en ... Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:6

79e minuut.
Zaglmaier is nu in balbezit. Inotlewski rent richting de bal. Inotlewski passt de bal in één keer door. Cintron is nu in balbezit. Cintron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:7

85e minuut.
Daar is Calvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal met de wreef. Cintron is nu in balbezit. Cintron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:8

89e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Cintron rent richting de bal. Cintron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shwee-Peel United 73%, Royalinks FC 27%.
Shwee-Peel United - Royalinks FC 0:8