Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique vaudais Tropical Club
avancé Tactiek 3-5-2 g sup
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
40.5 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Lorenzini is nu in balbezit. Lorenzini geeft een hoge lob. Ocampo springt en kopt de bal. Emon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Daar is Pollák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta is nu in balbezit. Pollák begaat een overtreding. Pollák krijgt een gele kaart. Villalta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bican komt bij de bal en schiet. Constantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - Tropical Club 0:1

16e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een hoge lob. Cieplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - Tropical Club 0:2

23e minuut.
Rossignoli kopt de bal weg. Türkkorkmaz is nu in balbezit. Türkkorkmaz geeft een hoge lob. Cieplak is nu in balbezit. Cieplak haalt uit met een fantastische trap. Constantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prunier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieplak rent richting de bal. Cieplak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cristini de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sererols geeft de bal voor. Bican bereikt de bal nog maar net als eerste. Bican geeft de bal voor. Cieplak is nu in balbezit. Cieplak haalt uit met een fantastische trap. Constantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bican geeft een hoge lob. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplak onderschept slim de pass. Cieplak draait met de bal, schiet en ... Constantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - Tropical Club 0:3

40e minuut.
Rossignoli geeft een hoge lob. Inworp. Sererols zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorenzini probeert naar een medespeler te passen. Tepegöz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique vaudais 60%, Tropical Club 40%.
olympique vaudais - Tropical Club 0:3

46e minuut.
Provelli geeft een hoge lob. Ocampo probeert de bal aan de voet te houden. Gachet rent richting de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Emon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Thömmes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cieplak de bal onder controle te krijgen. Tepegöz rent richting de bal. Cieplak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieplak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Ocampo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pruvost komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gachet rent richting de bal. Gachet geeft een hoge lob. Cieplak is nu in balbezit. Cieplak schiet op doel. Constantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - Tropical Club 0:4

65e minuut.
Buitenspel voor Prunier. Goede buitenspelval van de verdediging. Orlanducci komt het veld opgelopen. Jourde komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Bican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini geeft een lange en hoge pass. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Türkkorkmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Pollák de bal. Cieplak rent richting de bal. Cieplak schiet op doel. Constantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cieplak rent richting de bal. Cristini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplak onderschept slim de pass. Cieplak haalt uit met een fantastische trap. Constantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - Tropical Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique vaudais 48%, Tropical Club 52%.
olympique vaudais - Tropical Club 0:5