Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yapaput-Yapoto les chèvres
433m Tactiek bibi
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 41.3
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen matig


2e minuut.
Bornäs kopt de bal weg. Viel heeft problemen om de bal te vangen. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietroń haalt uit met een fantastische trap. Pelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Viel de bal. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had geeft de bal voor. Klungelig pakt Bornäs de bal. Bornäs haalt uit met een fantastische trap. Pelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypřiš verovert de bal door een tackle van achteren. Had is nu in balbezit. Had geeft een hoge lob. Bornäs maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had geeft een hoge lob. Pietroń krijgt zijn hoofd ertegen. Macquart probeert de bal aan de voet te houden. Pelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - les chèvres 1:0

37e minuut.
Macquart geeft de bal voor. Marius kopt de bal weg. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... Fraisse verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Paximadelis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yapaput-Yapoto 37%, les chèvres 63%.
Yapaput-Yapoto - les chèvres 1:0

47e minuut.
Abreu geeft een lange en hoge pass. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń schiet op doel. Hornyacsek probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Beceren heeft problemen om de bal te vangen. Beceren geeft de bal voor. Klungelig pakt Misierewicz de bal. Pietroń is nu in balbezit. Pietroń draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Domergue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abreu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pietroń met een snel genomen vrije trap. Bornäs springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pietroń rent richting de bal. Abreu is nu in balbezit. Pietroń rent richting de bal. Pietroń geeft een hoge lob. Bornäs maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Domergue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beceren bereikt de bal nog maar net als eerste. Beceren met een sublieme pass. Had bereikt de bal nog maar net als eerste. Had schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pietroń is nu in balbezit. Pietroń geeft een lange en hoge pass. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - les chèvres 2:0

70e minuut.
Doeltrap. Pelle trapt de bal weg. Śmiglewski kopt de bal weg. Bornäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornäs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Misierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pietroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz is nu in balbezit. Bornäs verovert de bal door een tackle van achteren. Bornäs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yapaput-Yapoto - les chèvres 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yapaput-Yapoto 21%, les chèvres 79%.
Yapaput-Yapoto - les chèvres 3:0