Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO Agathois Shwee-Peel United
4++ Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 19.4
outstanding Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lääne is nu in balbezit. Lääne passt de bal in één keer door. Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea geeft een hoge lob. Francesc springt en kopt de bal. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Pavlásek kopt de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Francesc rent richting de bal. Francesc haalt uit met een fantastische trap. Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 1:0

8e minuut.
Silva is nu in balbezit. Apostol onderschept slim de pass. Apostol met een sublieme pass. Daar is Francesc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francesc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 2:0

9e minuut.
Ly passt de bal zonder na te denken. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kömürcü rent richting de bal. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lamotte met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Pavlásek de bal. Pavlásek geeft een hoge lob. Kömürcü maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 3:0

12e minuut.
Dussart geeft de bal voor. Inworp. Apostol met de inworp. Lääne geeft een hoge lob. Kömürcü krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lääne is nu in balbezit. Lääne geeft een lange en hoge pass. Daar is Vitányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 4:0

15e minuut.
Vitányi is nu in balbezit. Vitányi geeft een lange en hoge pass. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc rent richting de bal. Francesc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Francesc geeft een lange en hoge pass. Kömürcü rent richting de bal. Calvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi verovert de bal door een tackle van achteren. Vitányi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 5:0

18e minuut.
Ly heeft problemen om de bal te vangen. Ly passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi passt de bal zonder na te denken. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 6:0

24e minuut.
Vitányi heeft problemen om de bal te vangen. Vitányi passt de bal zonder na te denken. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 7:0

25e minuut.
Calvez is nu in balbezit. Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü met een sublieme pass. Lääne rent richting de bal. Lääne geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Calvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlásek onderschept slim de pass. Pavlásek passt de bal met de wreef. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Galey de bal. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 8:0

33e minuut.
Pavlásek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lääne de bal. Lääne speelt de bal door. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi draait met de bal, schiet en ... Lamotte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Apostol geeft een hoge lob. Daar is Desgranges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 9:0

35e minuut.
Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü probeert naar een medespeler te passen. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi haalt uit met een fantastische trap. Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 10:0

38e minuut.
Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne geeft een hoge lob. Pavlásek kopt de bal weg. Vitányi rent richting de bal. Vitányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Francesc kopt de bal weg. Apostol probeert de bal aan de voet te houden. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi haalt uit met een fantastische trap. Galey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 12%, Shwee-Peel United 88%.
RO Agathois - Shwee-Peel United 11:0

46e minuut.
Ly met een sublieme pass. Legay heeft problemen om de bal te vangen. Kömürcü verovert de bal door een tackle van achteren. Kömürcü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Calvez is nu in balbezit. Apostol onderschept slim de pass. Apostol speelt de bal door. Pavlásek geeft de bal voor. Kömürcü maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pavlásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlásek probeert naar een medespeler te passen. Kömürcü rent richting de bal. Vitányi rent richting de bal. Vitányi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galey rent richting de bal. Kömürcü verovert de bal door een tackle van achteren. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 12:0

51e minuut.
Vitányi rent richting de bal. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 13:0

52e minuut.
Apostol rent richting de bal. Apostol passt de bal in één keer door. Kömürcü is nu in balbezit. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lamotte trapt de bal weg. Pavlásek kan de bal niet met de borst controleren. Pavlásek geeft een lange en hoge pass. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Galey met een sublieme pass. Pavlásek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlásek onderschept slim de pass. Pavlásek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vitányi rent richting de bal. Kömürcü rent richting de bal. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi haalt uit met een fantastische trap. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 14:0

64e minuut.
Pavlásek is nu in balbezit. Pavlásek geeft een hoge lob. Daar is Calvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitányi rent richting de bal. Vitányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Apostol rent richting de bal. Apostol passt de bal in één keer door. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 15:0

68e minuut.
Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc geeft een lange en hoge pass. Pavlásek rent richting de bal. Pavlásek geeft een lange en hoge pass. Daar is Desgranges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 16:0

69e minuut.
Francesc verovert de bal door een tackle van achteren. Francesc met een sublieme pass. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 17:0

71e minuut.
Pavlásek probeert naar een medespeler te passen. Apostol rent richting de bal. Apostol speelt de bal door. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Apostol onderschept slim de pass. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc geeft een lange en hoge pass. Vitányi rent richting de bal. Vitányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 18:0

75e minuut.
Lääne rent richting de bal. Lääne met een sublieme pass. Francesc rent richting de bal. Francesc schiet op doel. Desgranges probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lääne neemt de hoekschop. Pavlásek kopt de bal weg. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Apostol speelt de bal door. Vitányi rent richting de bal. Vitányi passt de bal in één keer door. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Francesc is nu in balbezit. Francesc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Desgranges de bal onder controle te krijgen. Vitányi rent richting de bal. Vitányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Shwee-Peel United 19:0

81e minuut.
Vitányi onderschept slim de pass. Vitányi passt de bal zonder na te denken. Kömürcü is nu in balbezit. Vitányi is nu in balbezit. Vitányi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lamotte trapt de bal weg van het doel. Pavlásek kopt de bal weg. Daar is Apostol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pavlásek kopt de bal weg. Apostol bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostol passt de bal met de wreef. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klubkovas onderschept slim de pass. Klubkovas geeft een hoge lob. Vitányi kopt de bal weg. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lamotte trapt de bal weg. Klubkovas rent richting de bal. Klubkovas geeft de bal voor. Vitányi rent richting de bal. Vitányi passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 7%, Shwee-Peel United 93%.
RO Agathois - Shwee-Peel United 19:0