Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royalinks FC Le Juste Milieu
451 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 46.7
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Bangov onderschept slim de pass. Le Bris rent richting de bal. Met opzet legt Bangov zijn tegenspeler op de grond. Bangov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Le Bris is nu in balbezit. Macchiavello rent richting de bal. Le Bris onderschept slim de pass. Le Bris draait met de bal, schiet en ... Navumszyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 0:1

9e minuut.
Bowsza heeft problemen om de bal te vangen. Bowsza probeert naar een medespeler te passen. Desrousseaux met een sublieme pass. Parască rent richting de bal. Lebel met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Carrière met een sublieme pass. Bowsza heeft problemen om de bal te vangen. Cintron rent richting de bal. Cintron draait met de bal, schiet en ... Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:1

11e minuut.
Cintron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferry komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Yerenkyi geeft de bal voor. Le Bris kopt de bal weg. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:2

15e minuut.
Troester verovert de bal door een tackle van achteren. Troester geeft een hoge lob. Bowsza geeft de bal voor. Kramer springt en kopt de bal. Navumszyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:3

18e minuut.
Parască geeft een lange en hoge pass. Stolojan kopt de bal weg. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris draait met de bal, schiet en ... Navumszyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:4

22e minuut.
Lebel rent richting de bal. Lebel geeft een lange en hoge pass. Kramer kopt de bal weg. Le Bris rent richting de bal. Le Bris schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:5

33e minuut.
Stolojan passt de bal zonder na te denken. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris rent richting de bal. Le Bris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:6

39e minuut.
Inotlewski is nu in balbezit. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris met een sublieme pass. Kramer rent richting de bal. Kramer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Troester rent richting de bal. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer draait met de bal, schiet en ... Macchiavello probeert naar een medespeler te passen. Bangov kan de bal niet met de borst controleren. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royalinks FC 71%, Le Juste Milieu 29%.
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:6

46e minuut.
Catherine komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Yerenkyi speelt de bal door. Stolojan rent richting de bal. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Catherine bereikt de bal nog maar net als eerste. Catherine draait met de bal, schiet en ... Navumszyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kramer is nu in balbezit. Kramer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:7

53e minuut.
Hubert komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Carrere komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza geeft de bal voor. Daar is Catherine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catherine draait met de bal, schiet en ... Navumszyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Carrere probeert naar een medespeler te passen. Yerenkyi heeft problemen om de bal te vangen. Yerenkyi probeert naar een medespeler te passen. Catherine is nu in balbezit. Catherine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Inworp. Lebel komt het veld opgelopen. Hubert met de inworp. Stolojan geeft een hoge lob. Navumszyk bokst de bal weg.

84e minuut.
Lebel geeft de bal voor. Klungelig pakt Carrere de bal. Carrere geeft de bal voor. Catherine is nu in balbezit. Catherine draait met de bal, schiet en ... Navumszyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kramer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romano komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Catherine probeert de bal aan de voet te houden. Bangov is nu in balbezit. Catherine onderschept slim de pass. Catherine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royalinks FC 81%, Le Juste Milieu 19%.
Royalinks FC - Le Juste Milieu 1:7