Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brecé SP ND du Chemin
541 Tactiek torsvollur
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Alva rent richting de bal. Pfingstner rent richting de bal. Alva onderschept slim de pass. Alva haalt uit met een fantastische trap. Glonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 0:1

8e minuut.
Franch probeert naar een medespeler te passen. Gonzales heeft problemen om de bal te vangen. Gonzales passt de bal zonder na te denken. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülevain verovert de bal door een tackle van achteren. Ülevain geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aloupogiannis is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brecé SP - ND du Chemin 1:1

31e minuut.
Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron passt de bal zonder na te denken. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft een hoge lob. Alva krijgt zijn hoofd ertegen. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Byrdziak met een sublieme pass. Ülevain bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak geeft de bal voor. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis schiet op doel. Meira bokst de bal weg.

37e minuut.
Gmür passt de bal in één keer door. Gonzales bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzales passt de bal in één keer door. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 1:2

44e minuut.
Franch speelt de bal door. Caron is nu in balbezit. Caron passt de bal in één keer door. Alva heeft problemen om de bal te vangen. Alva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 57%, ND du Chemin 43%.
Brecé SP - ND du Chemin 1:2

50e minuut.
Cicci onderschept slim de pass. Cicci geeft een lange en hoge pass. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva haalt uit met een fantastische trap. Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 1:3

54e minuut.
Oprátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprátka geeft de bal voor. Aloupogiannis is nu in balbezit. Aloupogiannis haalt uit met een fantastische trap. Meira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 2:3

55e minuut.
Gonzales met een sublieme pass. Alva rent richting de bal. Pfingstner verovert de bal door een tackle van achteren. Lath onderschept slim de pass. Lath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Franch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cambri komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath heeft problemen om de bal te vangen. Lath passt de bal in één keer door. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Alva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 2:4

69e minuut.
Gmür rent richting de bal. Gmür passt de bal zonder na te denken. Alva rent richting de bal. Alva schiet op doel. Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 2:5

70e minuut.
Stalmach geeft een hoge lob. Gmür kopt de bal weg. Müffler heeft problemen om de bal te vangen. Alva is nu in balbezit. Alva haalt uit met een fantastische trap. Glonek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ülevain heeft problemen om de bal te vangen. Byrdziak rent richting de bal. Di Biasio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Di Biasio krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Đinđić onderschept slim de pass. Alva onderschept slim de pass. Alva schiet op doel. Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 2:6

80e minuut.
Alva speelt de bal door. Gonzales speelt de bal door. Lath rent richting de bal. Lath haalt uit met een fantastische trap. Glonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brecé SP - ND du Chemin 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brecé SP 53%, ND du Chemin 47%.
Brecé SP - ND du Chemin 2:7