Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile rouge de berven F.C. BEZENET
def a 5 2 Tactiek 4-3-3 FCB E H
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 53.1
good Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Wilkins met de inworp. Krispis rent richting de bal. Krispis passt de bal met de wreef. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Krispis geeft een hoge lob. Venóš is nu in balbezit. Roy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Venóš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espinoza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fusaglia is nu in balbezit. Fusaglia speelt de bal door. Klungelig pakt Venóš de bal. Venóš geeft de bal voor. Ismael maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - F.C. BEZENET 0:1

24e minuut.
Plesca met een snelle inworp. Vandewalle rent richting de bal. Vandewalle passt de bal in één keer door. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida schiet op doel. Lučan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ociepka verovert de bal door een tackle van achteren. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme met een sublieme pass. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vandewalle passt de bal zonder na te denken. Plesca rent richting de bal. Plesca speelt de bal door. Cuny is nu in balbezit. Cuny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lučan trapt de bal weg. Fusaglia kopt de bal weg. Nuic probeert de bal aan de voet te houden. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 46%, F.C. BEZENET 54%.
étoile rouge de berven - F.C. BEZENET 0:1

54e minuut.
Venóš is nu in balbezit. Venóš passt de bal met de wreef. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Bennett werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ismael heeft problemen om de bal te vangen. Ismael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hodida probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandewalle speelt de bal door. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Krispis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nuic de bal. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - F.C. BEZENET 0:2

79e minuut.
Fusaglia is nu in balbezit. Venóš bereikt de bal nog maar net als eerste. Venóš passt de bal met de wreef. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Magro probeert naar een medespeler te passen. Unfried is nu in balbezit. Unfried speelt de bal door. Hodida rent richting de bal. Hodida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Krispis met een sublieme pass. Ismael rent richting de bal. Ismael passt de bal met de wreef. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 55%, F.C. BEZENET 45%.
étoile rouge de berven - F.C. BEZENET 0:2