Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Givenchy dreamstar
FRED Tactiek chelsea
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 41.2
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech rent richting de bal. Piech geeft een lange en hoge pass. Clain kan de bal niet met de borst controleren. Clain haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Peneş passt de bal in één keer door. Piech heeft problemen om de bal te vangen. Piech passt de bal in één keer door. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ... Tripicchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bekkevold kopt de bal weg. Kisjelica heeft problemen om de bal te vangen. Belu met een sublieme pass. Peneş is nu in balbezit. Peneş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Laporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes onderschept slim de pass. Montes passt de bal zonder na te denken. Cadet heeft problemen om de bal te vangen. Cadet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 65%, dreamstar 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Givenchy - dreamstar 0:0

47e minuut.
Laporte is nu in balbezit. Laporte met een sublieme pass. de Aguilar Malda rent richting de bal. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - dreamstar 1:0

55e minuut.
Jourde met een sublieme pass. Bechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechi passt de bal zonder na te denken. Clain rent richting de bal. Clain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dumortier niet meer kan verder spelen. Blain komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Piech met een sublieme pass. Salbert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cadet. Cadet krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Salbert passt de bal zonder na te denken. Camejo rent richting de bal. Cadet is nu in balbezit. Camejo onderschept slim de pass. Camejo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 45%, dreamstar 55%.
FC Givenchy - dreamstar 1:0