Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pied-carré FC SPIDERMAN
352 Tactiek 4222
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
38.4 gemiddelde waardering 40.8
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Marney geeft een lange en hoge pass. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski speelt de bal door. Gronek is nu in balbezit. Gronek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu geeft een lange en hoge pass. Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Gronek is nu in balbezit. Gronek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Beleavschi met een snelle inworp. Diaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaby passt de bal in één keer door. Ferreri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri schiet op doel. Enache bokst de bal weg.

10e minuut.
Beleavschi geeft een hoge lob. Ferreri is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Marney ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marney naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ferreri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferreri neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - SPIDERMAN 1:0

12e minuut.
Couriol is nu in balbezit. Gronek verovert de bal door een tackle van achteren. Gronek speelt de bal door. Furgalski rent richting de bal. Furgalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bieganski probeert naar een medespeler te passen. Husum rent richting de bal. Husum geeft een lange en hoge pass. Daar is Bijotat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pejas geeft een hoge lob. Husum bereikt de bal nog maar net als eerste. Husum geeft de bal voor. Gronek heeft problemen om de bal te vangen. Gronek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pied-carré FC - SPIDERMAN 1:1

25e minuut.
Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Husum verovert de bal door een tackle van achteren. Husum met een sublieme pass. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas is nu in balbezit. Pejas met een sublieme pass. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek haalt uit met een fantastische trap. Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Furgalski kan de bal niet met de borst controleren. Bijotat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijotat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Furgalski de bal. Furgalski haalt uit met een fantastische trap. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - SPIDERMAN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 67%, SPIDERMAN 33%.
Pied-carré FC - SPIDERMAN 1:2

53e minuut.
Strungăreanu speelt de bal door. Pejas rent richting de bal. Pejas met een sublieme pass. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Schultz met een harde bal richting middenveld. Pejas kopt de bal weg. Gronek heeft problemen om de bal te vangen. Gronek draait met de bal, schiet en ... Schultz bokst de bal weg.

56e minuut.
Diaby met een snelle inworp. Pejas is nu in balbezit. Pejas speelt de bal door. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Husum geeft een lange en hoge pass. Furgalski probeert de bal met de borst te controleren. Bijotat is nu in balbezit. Furgalski verovert de bal door een tackle van achteren. Furgalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pejas onderschept slim de pass. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski met een sublieme pass. Gronek rent richting de bal. Gronek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chartier is nu in balbezit. Pejas onderschept slim de pass. Pejas probeert naar een medespeler te passen. Furgalski rent richting de bal. Furgalski draait met de bal, schiet en ... Schultz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Delamare geeft een hoge lob. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas met een sublieme pass. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski haalt uit met een fantastische trap. Schultz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - SPIDERMAN 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 75%, SPIDERMAN 25%.
Pied-carré FC - SPIDERMAN 1:3