Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Marcel CF FC Dionyséen
dr7 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 19.6
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Pillot is nu in balbezit. Pillot speelt de bal door. Becker probeert naar een medespeler te passen. Expósito Medina rent richting de bal. Expósito Medina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Pillot rent richting de bal. Pillot passt de bal met de wreef. Kante speelt de bal door. Expósito Medina rent richting de bal. Expósito Medina haalt uit met een fantastische trap. Mille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 1:0

10e minuut.
Pillot geeft een lange en hoge pass. Expósito Medina kopt de bal weg. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 2:0

16e minuut.
Expósito Medina probeert naar een medespeler te passen. Gosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Savanevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 3:0

18e minuut.
Kante passt de bal met de wreef. Expósito Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Expósito Medina passt de bal met de wreef. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius schiet op doel. Mille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Méresse speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kante met een snelle inworp. Expósito Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Expósito Medina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 4:0

30e minuut.
Becker rent richting de bal. Becker met een sublieme pass. Savanevičius rent richting de bal. Savanevičius haalt uit met een fantastische trap. Mille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker speelt de bal door. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius schiet op doel. Mille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 5:0

35e minuut.
Munoz met de inworp. Besnard rent richting de bal. Besnard haalt uit met een fantastische trap. Moreira geeft de bal voor. Segalen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Besnard kopt de bal weg. Savanevičius rent richting de bal. Savanevičius passt de bal met de wreef. Expósito Medina rent richting de bal. Expósito Medina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Marcel CF 42%, FC Dionyséen 58%.
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 6:0

46e minuut.
Gosselin geeft de bal voor. Expósito Medina kopt de bal weg. Cloarec rent richting de bal. Savanevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Savanevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Expósito Medina rent richting de bal. Expósito Medina schiet op doel. Mille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 7:0

49e minuut.
Bibard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kante met een snelle inworp. Expósito Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Expósito Medina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Expósito Medina kopt de bal weg. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker passt de bal zonder na te denken. Savanevičius rent richting de bal. Savanevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pillot met een sublieme pass. Expósito Medina is nu in balbezit. Expósito Medina passt de bal met de wreef. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gosselin verovert de bal door een tackle van achteren. Pillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosselin onderschept slim de pass. Savanevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Savanevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bibard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Expósito Medina rent richting de bal. Expósito Medina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillot passt de bal in één keer door. Kante probeert naar een medespeler te passen. Expósito Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Expósito Medina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 8:0

83e minuut.
Kante rent richting de bal. Besnard verovert de bal door een tackle van achteren. Besnard passt de bal met de wreef. Méresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Méresse geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kante met de inworp. Expósito Medina probeert de bal met de borst te controleren. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Pillot met een snelle inworp. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker probeert naar een medespeler te passen. Savanevičius is nu in balbezit. Savanevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Marcel CF 22%, FC Dionyséen 78%.
Saint Marcel CF - FC Dionyséen 9:0