Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. BEZENET ND du Chemin
4-3-3 Bezenetois Tactiek michalis
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Cambri passt de bal zonder na te denken. Gmür rent richting de bal. Gmür met een sublieme pass. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva schiet op doel. Lučan bokst de bal weg.

5e minuut.
Alva is nu in balbezit. Ociepka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alva raakt geblesseerd tijdens het duel. Alva neemt de penalty, wat een uithaal! Lučan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:1

7e minuut.
Magro met een sublieme pass. Fusaglia rent richting de bal. Fusaglia met een sublieme pass. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cambri speelt de bal door. Alva is nu in balbezit. Gallen onderschept slim de pass. Lath onderschept slim de pass. Lath schiet op doel. Lučan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Cambri passt de bal in één keer door. Lath rent richting de bal. Lath passt de bal in één keer door. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva draait met de bal, schiet en ... Lučan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Alva rent richting de bal. Alva passt de bal met de wreef. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür geeft een lange en hoge pass. Lath krijgt zijn hoofd ertegen. Lučan bokst de bal weg. Alva is nu in balbezit. Alva haalt uit met een fantastische trap. Lučan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:2

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gmür geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lath kopt de bal weg. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:3

33e minuut.
Di Biasio met een sublieme pass. Cambri rent richting de bal. Cambri met een sublieme pass. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gmür probeert naar een medespeler te passen. Lath rent richting de bal. Lath passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alva de bal. Alva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 55%, ND du Chemin 45%.
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:4

55e minuut.
Wilkins kopt de bal weg. Daar is Gallen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alva verovert de bal door een tackle van achteren. Alva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:5

61e minuut.
Krispis met een sublieme pass. Wilkins rent richting de bal. Cambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambri geeft een lange en hoge pass. Alva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:6

63e minuut.
Ociepka is nu in balbezit. Alva onderschept slim de pass. Unfried geeft de bal voor. Klungelig pakt Alva de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap. Lučan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Fusaglia kopt de bal weg. Alva is nu in balbezit. Alva passt de bal zonder na te denken. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gallen geeft de bal voor. Cicci bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Cambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambri geeft een lange en hoge pass. Alva heeft problemen om de bal te vangen. Alva haalt uit met een fantastische trap. Lučan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:7

76e minuut.
Ociepka probeert naar een medespeler te passen. Lath rent richting de bal. Lath passt de bal met de wreef. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva schiet op doel. Lučan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Venóš is nu in balbezit. Venóš geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ismael de bal onder controle te krijgen. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Meira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Venóš passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Cambri met een sublieme pass. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Meira bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 48%, ND du Chemin 52%.
F.C. BEZENET - ND du Chemin 0:7