Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:51
  • Competitiewedstrijd: National.09
  • Stadion: SPIDER Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7676
SPIDERMAN dreamstar
4222 Tactiek chelsea
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 42.4
good Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen excellent


18e minuut.
Beleavschi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siperco met de inworp. Piech is nu in balbezit. Piech geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Pejas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kisjelica. Pejas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pejas met een snel genomen vrije trap. Haliwa heeft problemen om de bal te vangen. Gronek rent richting de bal. Gronek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 1:0

23e minuut.
Nowak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haliwa de bal. Gronek is nu in balbezit. Gronek schiet op doel. Blain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 2:0

26e minuut.
Blain met een sublieme pass. Bechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechi passt de bal met de wreef. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Aguilar Malda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husum is nu in balbezit. Montes onderschept slim de pass. Montes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Siperco verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Siperco de bal. Siperco geeft een hoge lob. Clain is nu in balbezit. Clain haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piech is nu in balbezit. Piech geeft een lange en hoge pass. Husum heeft problemen om de bal te vangen. Montes rent richting de bal. Montes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPIDERMAN 63%, dreamstar 37%.
SPIDERMAN - dreamstar 2:1

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pszczołowski stond buitenspel. de Aguilar Malda neemt vlug de vrije trap. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Enache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPIDERMAN - dreamstar 2:2

53e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak speelt de bal door. Clain rent richting de bal. Clain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 2:3

57e minuut.
de Aguilar Malda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montes is nu in balbezit. Nowak is nu in balbezit. Montes is nu in balbezit. Montes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Strungăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 2:4

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montes zal de hoekschop nemen. Pejas probeert de bal met de borst te controleren. Clain is nu in balbezit. Clain schiet op doel. Enache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pszczołowski kopt de bal weg. Gronek is nu in balbezit. de Aguilar Malda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gronek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Furgalski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 3:4

79e minuut.
Inworp. Montes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowak geeft een hoge lob. Clain maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 3:5

83e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Kisjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Kisjelica met een sublieme pass. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... Enache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kisjelica onderschept slim de pass. Kisjelica geeft een hoge lob. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - dreamstar 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPIDERMAN 56%, dreamstar 44%.
SPIDERMAN - dreamstar 3:6