Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pied-carré FC FC Givenchy
352 Tactiek FRED
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 41.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Belu probeert naar een medespeler te passen. Janin bereikt de bal nog maar net als eerste. Janin passt de bal met de wreef. Peneş is nu in balbezit. Peneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Verbrugge geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak geeft een lange en hoge pass. Leclercq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peneş springt en kopt de bal. Leclercq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peneş rent richting de bal. Peneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:1

5e minuut.
Georget passt de bal met de wreef. Lecat rent richting de bal. Met opzet legt Janin zijn tegenspeler op de grond. Janin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Burlan met een sublieme pass. Daar is Peneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. Leclercq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Brachet kopt de bal weg. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak passt de bal in één keer door. Peneş is nu in balbezit. Peneş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Janin met een snelle inworp. Peneş geeft de bal voor. Camejo probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. Leclercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo speelt de bal door. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Leclercq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:2

19e minuut.
Belu met een sublieme pass. Camejo is nu in balbezit. Camejo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grzechowiak de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Leclercq bokst de bal weg.

25e minuut.
Peneş speelt de bal door. Camejo rent richting de bal. Camejo passt de bal met de wreef. Grzechowiak heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak schiet op doel. Leclercq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:3

32e minuut.
Gauthier is nu in balbezit. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu passt de bal met de wreef. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak schiet op doel. Leclercq bokst de bal weg.

34e minuut.
Vukašević passt de bal zonder na te denken. Verbrugge is nu in balbezit. Janin geeft een lange en hoge pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Leclercq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Brachet geeft een hoge lob. Janin geeft de bal voor. Grzechowiak kopt de bal weg. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Leclercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janin probeert de bal aan de voet te houden. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Belu geeft de bal voor. Ruffier probeert de bal aan de voet te houden. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Leclercq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:4

45e minuut.
Klungelig pakt Lebœuf de bal. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 77%, FC Givenchy 23%.
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:4

46e minuut.
Grzechowiak passt de bal in één keer door. Janin met een sublieme pass. Brachet rent richting de bal. Peneş onderschept slim de pass. Peneş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lebœuf kopt de bal weg. Camejo is nu in balbezit. Camejo met een sublieme pass. Grzechowiak heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Touré kopt de bal weg. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu passt de bal in één keer door. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Leclercq met een harde bal richting middenveld. Galletti kopt de bal weg. Daar is Verbrugge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Belu geeft een hoge lob. Leclercq met een sublieme pass. Janin kopt de bal weg. Peneş is nu in balbezit. Janin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brachet geeft de bal voor. Grzechowiak kopt de bal weg. Peneş is nu in balbezit. Peneş draait met de bal, schiet en ... Leclercq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Camejo geeft de bal voor. Janin bereikt de bal nog maar net als eerste. Janin passt de bal in één keer door. Peneş rent richting de bal. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Leclercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Leclercq bokst de bal weg. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:5

71e minuut.
Galletti kopt de bal weg. Gauthier is nu in balbezit. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pain geeft een hoge lob. Daar is Galletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruffier begaat een overtreding. Ruffier krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Camejo is nu in balbezit. Camejo passt de bal in één keer door. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak schiet op doel. Leclercq probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:6

79e minuut.
Grzechowiak onderschept slim de pass. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo passt de bal in één keer door. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Belu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Leclercq bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leclercq trapt de bal weg. Galletti kopt de bal weg. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ... Leclercq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:7

87e minuut.
Leclercq probeert naar een medespeler te passen. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Camejo passt de bal met de wreef. Peneş is nu in balbezit. Peneş draait met de bal, schiet en ... Leclercq bokst de bal weg. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:8

88e minuut.
Georget met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruffier de bal. Grzechowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pied-carré FC 87%, FC Givenchy 13%.
Pied-carré FC - FC Givenchy 0:8