Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Givenchy SPIDERMAN
FRED Tactiek 4222
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.6 gemiddelde waardering 40.5
goed Schieten solide
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Vukašević geeft een hoge lob. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Husum verovert de bal door een tackle van achteren. Husum geeft de bal voor. Furgalski krijgt zijn hoofd ertegen. Tripicchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Galletti geeft een hoge lob. Peneş kopt de bal weg. Belu speelt de bal door. Camejo rent richting de bal. Camejo geeft een lange en hoge pass. Enache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Strungăreanu onderschept slim de pass. Peneş rent richting de bal. Enache begaat een overtreding. Peneş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bekkevold komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pszczołowski kopt de bal weg. Bekkevold bereikt de bal nog maar net als eerste. Marney onderschept slim de pass. Marney geeft een hoge lob. Gronek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Gia Thiện, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekkevold rent richting de bal. Bekkevold schiet op doel. Enache probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jourde passt de bal met de wreef. Peneş rent richting de bal. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş onderschept slim de pass. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Enache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 55%, SPIDERMAN 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Givenchy - SPIDERMAN 0:0

65e minuut.
Galletti is nu in balbezit. Galletti speelt de bal door. Vukašević heeft problemen om de bal te vangen. Vukašević geeft een lange en hoge pass. Belu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jourde onderschept slim de pass. Inworp. Dézsy met de inworp. Pejas rent richting de bal. Pejas draait met de bal, schiet en ... Tripicchio bokst de bal weg. Gronek is nu in balbezit. Gronek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - SPIDERMAN 0:1

74e minuut.
Husum rent richting de bal. Husum geeft een hoge lob. Jourde kopt de bal weg. Bekkevold rent richting de bal. Bekkevold geeft een lange en hoge pass. Enache bokst de bal weg. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Givenchy - SPIDERMAN 1:1

83e minuut.
Jourde kopt de bal weg. Daar is Bekkevold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Enache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peneş rent richting de bal. Peneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - SPIDERMAN 2:1

87e minuut.
Galletti rent richting de bal. Galletti passt de bal zonder na te denken. Bekkevold probeert naar een medespeler te passen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 46%, SPIDERMAN 54%.
FC Givenchy - SPIDERMAN 2:1