Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique losc Saint Marcel CF
424Transform Tactiek dr7
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 45.3
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Becker passt de bal met de wreef. Šainović rent richting de bal. Šainović passt de bal zonder na te denken. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Šainović speelt de bal door. Savanevičius met een sublieme pass. Vergani is nu in balbezit. Vergani schiet op doel. Ragiotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Inworp. Šainović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becker probeert naar een medespeler te passen. Savanevičius rent richting de bal. Savanevičius schiet op doel. Göllei bokst de bal weg.

10e minuut.
Guţu rent richting de bal. Guţu met een sublieme pass. Quadrelli speelt de bal door. Bigos is nu in balbezit. Bigos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Šainović met een snelle inworp. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Saint Marcel CF 0:1

13e minuut.
Kienast is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becker. Kienast is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kienast zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Šainović geeft een hoge lob. Becker met een sublieme pass. Vergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergani schiet op doel. Göllei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Saint Marcel CF 0:2

22e minuut.
Šainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šainović probeert naar een medespeler te passen. Becker met een sublieme pass. Savanevičius rent richting de bal. Savanevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šainović neemt de hoekschop. Savanevičius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Saint Marcel CF 0:3

28e minuut.
Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli geeft een hoge lob. Prost kan de bal niet met de borst controleren. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Świerniak geeft een hoge lob. Inworp. Šainović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savanevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bigos kopt de bal weg. Kante is nu in balbezit. Guţu begaat een overtreding. Guţu krijgt een gele kaart. Kante is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Kante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés passt de bal zonder na te denken. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński schiet op doel. Lejeune verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 58%, Saint Marcel CF 42%.
Olympique losc - Saint Marcel CF 0:3

59e minuut.
Quadrelli onderschept slim de pass. Quadrelli met een sublieme pass. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés schiet op doel. Serre probeert de bal aan de voet te houden. Lejeune bokst de bal weg. Gałczyński kan de bal niet met de borst controleren. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique losc - Saint Marcel CF 1:3

64e minuut.
Ulloa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigos met de inworp. Guţu is nu in balbezit. Guţu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Savanevičius passt de bal in één keer door. Šainović rent richting de bal. Šainović passt de bal in één keer door. Vergani rent richting de bal. Vergani schiet op doel. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Šainović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šainović geeft een hoge lob. Göllei met een sublieme pass. Edwards kopt de bal weg. Kante geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique losc 39%, Saint Marcel CF 61%.
Olympique losc - Saint Marcel CF 1:3