Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreamstar ND du Chemin
chelsea Tactiek michalis
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Georges verovert de bal door een tackle van achteren. Georges geeft een hoge lob. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 0:1

4e minuut.
Caron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzales is nu in balbezit. Gonzales passt de bal zonder na te denken. Lath is nu in balbezit. Lath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 0:2

8e minuut.
Kisjelica passt de bal zonder na te denken. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech probeert naar een medespeler te passen. Clain rent richting de bal. Clain draait met de bal, schiet en ... Meira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Haliwa neemt vlug de vrije trap. Stalmach probeert naar een medespeler te passen. Gonzales geeft de bal voor. Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lath geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gmür kopt de bal weg. Dumortier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Gmür passt de bal zonder na te denken. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares begaat een overtreding. Linares krijgt een gele kaart. Alva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gmür zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alva maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Clain rent richting de bal. Stalmach verovert de bal door een tackle van achteren. Artini geeft een hoge lob. Lath kopt de bal weg. Alva rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 0:3

32e minuut.
Lath is nu in balbezit. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda probeert naar een medespeler te passen. Alva is nu in balbezit. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 0:4

38e minuut.
Nowak probeert naar een medespeler te passen. Montes rent richting de bal. Montes passt de bal in één keer door. Daar is Cadet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 1:4

41e minuut.
Lath bereikt de bal nog maar net als eerste. Lath passt de bal zonder na te denken. Alva is nu in balbezit. Alva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 1:5

43e minuut.
Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Artini onderschept slim de pass. Artini geeft een lange en hoge pass. Lath rent richting de bal. Lath schiet op doel. De bal raakt de paal. Gmür rent richting de bal. Gmür passt de bal zonder na te denken. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 50%, ND du Chemin 50%.
dreamstar - ND du Chemin 1:5

49e minuut.
Georges geeft een hoge lob. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva schiet op doel. Dumortier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 1:6

72e minuut.
Piech passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cadet de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Georges. Georges krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Artini onderschept slim de pass. Artini met een sublieme pass. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 1:7

83e minuut.
Gmür rent richting de bal. Inworp. Gmür met de inworp. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Georges passt de bal met de wreef. Gmür heeft problemen om de bal te vangen. Gmür geeft de bal voor. Lath heeft problemen om de bal te vangen. Alva is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 1:8

86e minuut.
Piech rent richting de bal. Piech passt de bal zonder na te denken. Haliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva onderschept slim de pass. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreamstar - ND du Chemin 1:9

89e minuut.
Bijotat passt de bal met de wreef. Cicci is nu in balbezit. Cicci geeft een hoge lob. Alva is nu in balbezit. Alva schiet op doel. Dumortier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreamstar 40%, ND du Chemin 60%.
dreamstar - ND du Chemin 1:9