Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Givenchy Brecé SP
FRED Tactiek 541
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 50.1
solid Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Jacoszek probeert naar een medespeler te passen. Byrdziak met een sublieme pass. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer draait met de bal, schiet en ... Burlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tripicchio bokst de bal weg.

14e minuut.
Tripicchio met een harde bal richting middenveld. Bekkevold kopt de bal weg. Pfingstner heeft problemen om de bal te vangen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ... Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pfingstner rent richting de bal. Grzechowiak onderschept slim de pass. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Brecé SP 1:0

21e minuut.
Heisserer passt de bal in één keer door. Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak geeft een hoge lob. Heisserer rent richting de bal. Heisserer haalt uit met een fantastische trap. Tripicchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Byrdziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdziak passt de bal met de wreef. Oprátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprátka geeft een lange en hoge pass. Heisserer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak geeft een lange en hoge pass. Peneş is nu in balbezit. Peneş schiet op doel. Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Petto passt de bal zonder na te denken. Grzechowiak is nu in balbezit. Camejo is nu in balbezit. Camejo geeft de bal voor. Peneş maakt een snoekduik en kopt de bal. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 51%, Brecé SP 49%.
FC Givenchy - Brecé SP 1:0

50e minuut.
Camejo geeft een lange en hoge pass. Müffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Glonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Brecé SP 2:0

52e minuut.
Belu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bekkevold is nu in balbezit. Oprátka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprátka krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Galletti onderschept slim de pass. Jacoszek rent richting de bal. Galletti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galletti krijgt een gele kaart. Jacoszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jacoszek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Heisserer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Galletti verovert de bal door een tackle van achteren. Galletti passt de bal zonder na te denken. Jourde rent richting de bal. Byrdziak verovert de bal door een tackle van achteren. Byrdziak geeft een lange en hoge pass. Tripicchio bokst de bal weg. Vukašević heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heisserer. Heisserer krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Camejo geeft een lange en hoge pass. Pfingstner kopt de bal weg. Caterincă is nu in balbezit. Camejo onderschept slim de pass. Camejo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Brecé SP 3:0

72e minuut.
Pfingstner kopt de bal weg. Oprátka is nu in balbezit. Galletti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galletti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Oprátka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heisserer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tripicchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Brecé SP 3:1

76e minuut.
Petto rent richting de bal. Petto geeft de bal voor. Daar is Müffler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Peneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Brecé SP 4:1

79e minuut.
Caterincă rent richting de bal. Camejo onderschept slim de pass. Met opzet legt Đinđić zijn tegenspeler op de grond. Đinđić krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek is nu in balbezit. Bekkevold met een sublieme pass. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Malek is nu in balbezit. Malek probeert naar een medespeler te passen. Heisserer is nu in balbezit. Heisserer draait met de bal, schiet en ... Tripicchio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tripicchio met een harde bal richting middenveld. Grzechowiak kopt de bal weg. Đinđić probeert de bal met de borst te controleren. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Brecé SP 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 49%, Brecé SP 51%.
FC Givenchy - Brecé SP 5:1