Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. BEZENET Olympique losc
4-3-3 FCB E H Tactiek 424Transform
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 42.8
formidabel Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Kienast is nu in balbezit. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Göllei trapt de bal weg van het doel. Stacey rent richting de bal. Pinczés begaat een overtreding. Pinczés krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza schiet op doel. Göllei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 1:0

16e minuut.
Stacey passt de bal in één keer door. Ismael rent richting de bal. Cieślak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ismael raakt geblesseerd tijdens het duel. Espinoza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 2:0

23e minuut.
Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli passt de bal in één keer door. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 2:1

27e minuut.
Ismael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismael passt de bal in één keer door. Cieślak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 3:1

34e minuut.
Pinczés passt de bal zonder na te denken. Gałczyński rent richting de bal. Stacey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stacey krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Stacey verovert de bal door een tackle van achteren. Quadrelli onderschept slim de pass. Quadrelli geeft een lange en hoge pass. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Lučan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ragiotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fusaglia rent richting de bal. Fusaglia passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Göllei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 45%, Olympique losc 55%.
F.C. BEZENET - Olympique losc 3:1

50e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ragiotto de bal. Espinoza is nu in balbezit. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Göllei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ismael rent richting de bal. Ismael draait met de bal, schiet en ... Göllei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Świerniak de bal. Świerniak passt de bal in één keer door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Göllei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 4:1

57e minuut.
Gallen geeft een hoge lob. Cieślak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Göllei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 5:1

58e minuut.
Gallen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Latovlevici komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ragiotto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fusaglia met de inworp. Venóš is nu in balbezit. Venóš passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quadrelli probeert naar een medespeler te passen. Kienast rent richting de bal. Kienast passt de bal zonder na te denken. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza rent richting de bal. Quadrelli speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ismael geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Göllei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 6:1

81e minuut.
Ismael is nu in balbezit. Ismael passt de bal in één keer door. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinoza haalt uit met een fantastische trap. Göllei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. BEZENET - Olympique losc 7:1

87e minuut.
Solymosi geeft een hoge lob. Świerniak kan de bal niet met de borst controleren. Ismael speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro geeft de bal voor. Cieślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. BEZENET 37%, Olympique losc 63%.
F.C. BEZENET - Olympique losc 7:1