Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
étoile rouge de berven Onze Aquitain
def a 5 2 Tactiek 451
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 34.1
solid Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Delmas rent richting de bal. Vandewalle onderschept slim de pass. Vandewalle met een sublieme pass. Hodida rent richting de bal. Hodida schiet op doel. Paal! Cuny rent richting de bal. Cuny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 1:0

10e minuut.
Marquès geeft de bal voor. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme geeft een hoge lob. Hodida rent richting de bal. Hodida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cuny onderschept slim de pass. Cuny probeert naar een medespeler te passen. Korzin rent richting de bal. Hodida verovert de bal door een tackle van achteren. Hodida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 2:0

13e minuut.
Glanzer speelt de bal door. Baroña rent richting de bal. Vandewalle begaat een overtreding. Vandewalle krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodida met een sublieme pass. Cuny heeft problemen om de bal te vangen. Cuny schiet op doel. Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 3:0

18e minuut.
Lhomme probeert naar een medespeler te passen. Cuny rent richting de bal. Cuny passt de bal zonder na te denken. Hodida is nu in balbezit. Hodida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lhomme rent richting de bal. Lhomme schiet op doel. Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 4:0

20e minuut.
Hodida onderschept slim de pass. Hodida speelt de bal door. Vandewalle speelt de bal door. Cuny is nu in balbezit. Cuny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 5:0

22e minuut.
Leclère heeft problemen om de bal te vangen. Bouvard rent richting de bal. Bouvard passt de bal in één keer door. Baroña rent richting de bal. Baroña schiet op doel. Bennett bokst de bal weg.

24e minuut.
Hodida kopt de bal weg. Klungelig pakt Jimenez de bal. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 6:0

27e minuut.
Klungelig pakt Delmas de bal. Plesca rent richting de bal. Plesca met een sublieme pass. Hodida is nu in balbezit. Hodida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hodida verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca is nu in balbezit. Plesca probeert naar een medespeler te passen. Cuny rent richting de bal. Cuny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bouvard speelt de bal door. Baudet met een sublieme pass. Delmas rent richting de bal. Hodida verovert de bal door een tackle van achteren. Hodida haalt uit met een fantastische trap. Lepetit bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme geeft de bal voor. Hodida heeft problemen om de bal te vangen. Hodida schiet op doel. Lepetit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 33%, Onze Aquitain 67%.
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 7:0

52e minuut.
Hodida rent richting de bal. Marquès begaat een overtreding. Hodida is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leclère met een snel genomen vrije trap. Daar is Cordier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuny rent richting de bal. Cuny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cuny is nu in balbezit. Cuny passt de bal zonder na te denken. Daar is Hodida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodida haalt uit met een fantastische trap. Lepetit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 8:0

54e minuut.
Lhomme kopt de bal weg. Cuny is nu in balbezit. Cuny geeft een hoge lob. Korzin probeert de bal aan de voet te houden. Hodida bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 9:0

65e minuut.
Lhomme passt de bal met de wreef. Cuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuny passt de bal in één keer door. Hodida rent richting de bal. Hodida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Delmas speelt de bal door. Glanzer rent richting de bal. Glanzer speelt de bal door. Baroña rent richting de bal. Baroña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vandewalle is nu in balbezit. Vandewalle probeert naar een medespeler te passen. Korzin rent richting de bal. Korzin geeft een lange en hoge pass. Águila geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: étoile rouge de berven 28%, Onze Aquitain 72%.
étoile rouge de berven - Onze Aquitain 9:0