Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dionyséen SPIDERMAN
Normal Tactiek 4222
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
19.3 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Arnould is nu in balbezit. Arnould passt de bal zonder na te denken. Gosselin met een sublieme pass. Gronek rent richting de bal. Gronek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Baldrighi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pejas de bal. Pejas geeft een lange en hoge pass. Gronek is nu in balbezit. Gronek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Marney neemt vlug de vrije trap. Gronek kopt de bal weg. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski geeft een hoge lob. Furgalski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:1

8e minuut.
Gronek onderschept slim de pass. Gronek passt de bal zonder na te denken. Furgalski rent richting de bal. Gronek is nu in balbezit. Gronek schiet op doel. Mille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lafitte bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:2

10e minuut.
Cloarec is nu in balbezit. Cloarec geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Besnard de bal onder controle te krijgen. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bibard geeft een lange en hoge pass. Munoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Husum rent richting de bal. Husum geeft een hoge lob. Gronek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mille met een sublieme pass. Luce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas onderschept slim de pass. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mille trapt de bal weg. Husum kopt de bal weg. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pszczołowski is nu in balbezit. Pszczołowski schiet op doel. Mille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Besnard verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arnould stond buitenspel. Marney neemt vlug de vrije trap. Gronek probeert de bal met de borst te controleren. Gronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mille met een harde bal richting middenveld. Inworp. Husum met de inworp. Pszczołowski geeft een hoge lob. Furgalski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu geeft een lange en hoge pass. Husum geeft een lange en hoge pass. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:3

33e minuut.
Gia Thiện kopt de bal weg. Lafitte speelt de bal door. Klungelig pakt Luce de bal. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski schiet op doel. Mille probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ... Mille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dézsy rent richting de bal. Gosselin verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas onderschept slim de pass. Pejas geeft een hoge lob. Gronek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dionyséen 87%, SPIDERMAN 13%.
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:3

47e minuut.
Luce bereikt de bal nog maar net als eerste. Marney rent richting de bal. Marney geeft de bal voor. Gronek is nu in balbezit. Gronek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:4

53e minuut.
Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas met een sublieme pass. Gronek rent richting de bal. Gronek schiet op doel. Mille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:5

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mille trapt de bal weg. Husum kopt de bal weg. Daar is Gronek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:6

56e minuut.
Pejas passt de bal in één keer door. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski passt de bal in één keer door. Husum geeft de bal voor. Gronek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Husum geeft de bal voor. Furgalski kopt de bal weg. Gronek is nu in balbezit. Gronek draait met de bal, schiet en ... Mille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:7

63e minuut.
Gronek probeert naar een medespeler te passen. Strungăreanu geeft de bal voor. Gosselin kan de bal niet met de borst controleren. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Méresse is nu in balbezit. Gronek onderschept slim de pass. Gronek speelt de bal door. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Pejas de bal. Baldrighi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldrighi probeert naar een medespeler te passen. Furgalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Furgalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pejas geeft de bal voor. Furgalski is nu in balbezit. Lafitte onderschept slim de pass. Lafitte speelt de bal door. Pszczołowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:8

73e minuut.
Gosselin is nu in balbezit. Gosselin geeft de bal voor. Marney geeft een lange en hoge pass. Furgalski is nu in balbezit. Furgalski schiet op doel. Mille bokst de bal weg. Gronek rent richting de bal. Gronek draait met de bal, schiet en ... Mille werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:9

76e minuut.
Furgalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lafitte de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dézsy neemt de hoekschop. Pszczołowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Doeltrap. Lafitte trapt de bal weg van het doel. Strungăreanu kopt de bal weg. Pejas is nu in balbezit. Pejas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dézsy is nu in balbezit. Dézsy schiet op doel. Gronek maakt een snoekduik en kopt de bal. Furgalski krijgt zijn hoofd ertegen. Mille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:10

89e minuut.
Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luce begaat een overtreding. Pejas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gronek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dionyséen 84%, SPIDERMAN 16%.
FC Dionyséen - SPIDERMAN 0:11