Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feitos F.C Real Oviedo
Champions Tactiek 523-e-2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
79.4 gemiddelde waardering 80.6
uitmuntend Schieten briljant
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adasme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yanev krijgt zijn hoofd ertegen. Biegajło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Klungelig pakt Morejón de bal. Azkoitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azkoitia passt de bal in één keer door. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger schiet op doel. Teodorovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Yanev is nu in balbezit. Cãrbunaru rent richting de bal. Yanev onderschept slim de pass. Yanev schiet op doel. Biegajło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feitos F.C - Real Oviedo 0:1

14e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal met de wreef. Adasme met een sublieme pass. Olaf geeft een hoge lob. Yanev springt en kopt de bal. Biegajło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Berlinger geeft een lange en hoge pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulde begaat een overtreding. Selin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Selin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Olaf passt de bal zonder na te denken. İsabeyli rent richting de bal. İsabeyli geeft een hoge lob. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco schiet op doel. Biegajło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Azkoitia de bal. Azkoitia passt de bal met de wreef. Berlinger is nu in balbezit. Berlinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cãrbunaru geeft een lange en hoge pass. Abdu Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Abdu Mugri de bal. Abdu Mugri geeft een hoge lob. Selin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Feitos F.C - Real Oviedo 1:1

39e minuut.
Olaf is nu in balbezit. Olaf geeft de bal voor. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feitos F.C - Real Oviedo 1:2

41e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Bordaisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feitos F.C 56%, Real Oviedo 44%.
Feitos F.C - Real Oviedo 1:2

46e minuut.
Yanev passt de bal zonder na te denken. Olaf heeft problemen om de bal te vangen. Fuse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuse krijgt een gele kaart. Olaf raakt geblesseerd tijdens het duel. Adasme zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ... Biegajło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bordaisco is nu in balbezit. Bordaisco draait met de bal, schiet en ... Biegajło maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Adasme passt de bal zonder na te denken. Olaf rent richting de bal. Olaf speelt de bal door. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Inworp. Stojšić met een snelle inworp. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Abdu Mugri is nu in balbezit. Abdu Mugri draait met de bal, schiet en ... Teodorovici bokst de bal weg.

64e minuut.
İsabeyli onderschept slim de pass. İsabeyli speelt de bal door. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf geeft een hoge lob. Bordaisco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Morejón passt de bal met de wreef. Olaf rent richting de bal. Olaf geeft een hoge lob. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšić is nu in balbezit. Abdu Mugri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdu Mugri krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Morejón speelt de bal door. Adasme geeft een hoge lob. Olaf rent richting de bal. Olaf geeft de bal voor. Bordaisco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Abdu Mugri heeft problemen om de bal te vangen. Abdu Mugri met een sublieme pass. Klungelig pakt Berlinger de bal. Berlinger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Meuleman de bal. Meuleman geeft een lange en hoge pass. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger schiet op doel. Teodorovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

89e minuut.
Fuse passt de bal met de wreef. Cãrbunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yanev is nu in balbezit. Yanev draait met de bal, schiet en ... Biegajło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feitos F.C - Real Oviedo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feitos F.C 68%, Real Oviedo 32%.
Feitos F.C - Real Oviedo 1:3