Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Majadas FC Chiretas
Murron Tactiek promo
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
72.3 gemiddelde waardering 70.5
outstanding Schieten excellent
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Corbalán passt de bal met de wreef. Daar is Leis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leis geeft de bal voor. Gutiérrez Risques maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Chiretas 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizarralde met de inworp. Leis is nu in balbezit. Leis geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Chiretas 2:0

14e minuut.
Gijón probeert naar een medespeler te passen. Daðason is nu in balbezit. Gutiérrez Risques tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez Risques krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daðason raakt geblesseerd tijdens het duel. Daðason met een snel genomen vrije trap. de Francisco kopt de bal weg. Ruscio heeft problemen om de bal te vangen. Gijón is nu in balbezit. Gijón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
de Francisco is nu in balbezit. de Francisco met een sublieme pass. Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Daðason maakt een snoekduik en kopt de bal. Fernández Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Chiretas 2:1

26e minuut.
László bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Usandizaga verovert de bal door een tackle van achteren. László verovert de bal door een tackle van achteren. László draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
de Francisco heeft problemen om de bal te vangen. de Francisco geeft een hoge lob. Antía kopt de bal weg. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel. Fernández Gómez bokst de bal weg. Aguirre Huerga geeft een hoge lob. Bóveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bóveda passt de bal met de wreef. de Francisco geeft een hoge lob. Daðason springt en kopt de bal. Fernández Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 36%, Chiretas 64%.
Las Majadas FC - Chiretas 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Leis de bal. Inworp. Leis met de inworp. Ribeira geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gijón stond buitenspel. Ruscio neemt vlug de vrije trap. Leis is nu in balbezit. László geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques maakt een snoekduik en kopt de bal. Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
López Ufarte is nu in balbezit. Leis verovert de bal door een tackle van achteren. Leis passt de bal zonder na te denken. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László haalt uit met een fantastische trap. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Gijón is nu in balbezit. Ribeira probeert naar een medespeler te passen. Leis is nu in balbezit. Leis geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques springt en kopt de bal. Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daðason kan de bal niet met de borst controleren. Daðason geeft een lange en hoge pass. Gijón kopt de bal weg. de Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Francisco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fernández Gómez trapt de bal weg. Leis kopt de bal weg. Ribeira rent richting de bal. Ribeira geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lizarralde met de inworp. Ribeira met een sublieme pass. Leis heeft problemen om de bal te vangen. Leis geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques maakt een snoekduik en kopt de bal. Vila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. László onderschept slim de pass. László passt de bal in één keer door. Leis geeft de bal voor. Gutiérrez Risques krijgt zijn hoofd ertegen. Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 35%, Chiretas 65%.
Las Majadas FC - Chiretas 2:1