Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUASIGRESIAS C.F. Estrella Del Sur C.F
ext3 Tactiek Branha3
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
73.3 gemiddelde waardering 62.3
incredible Schieten very good
excellent Passen solid
incredible Verdedigen outstanding


9e minuut.
Riepler is nu in balbezit. Lasheras onderschept slim de pass. Krzyżan is nu in balbezit. Dazdarević rent richting de bal. Dazdarević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Pinel onderschept slim de pass. Pinel geeft een hoge lob. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn geeft de bal voor. Dazdarević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vascu is nu in balbezit. Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte passt de bal zonder na te denken. Andonov is nu in balbezit. Andonov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Catelli is nu in balbezit. Bracamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bracamonte passt de bal zonder na te denken. Andonov rent richting de bal. Andonov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dazdarević speelt de bal door. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan passt de bal in één keer door. Dazdarević heeft problemen om de bal te vangen. Dazdarević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pinel probeert naar een medespeler te passen. Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Estrella Del Sur C.F 1:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pannecoucke met een snelle inworp. Vega speelt de bal door. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov haalt uit met een fantastische trap. Egheyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Korvín met een sublieme pass. Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte probeert naar een medespeler te passen. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel. Egheyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gaudyn kopt de bal weg. Dazdarević rent richting de bal. Korvín begaat een overtreding. Dazdarević raakt geblesseerd tijdens het duel. Dazdarević komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUASIGRESIAS C.F. 42%, Estrella Del Sur C.F 58%.
DUASIGRESIAS C.F. - Estrella Del Sur C.F 1:0

51e minuut.
Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan speelt de bal door. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn geeft de bal voor. Dazdarević springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Estrella Del Sur C.F 2:0

60e minuut.
Catelli speelt de bal door. Pinel probeert de bal aan de voet te houden. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Estrella Del Sur C.F 2:1

66e minuut.
Lasheras onderschept slim de pass. Lasheras passt de bal met de wreef. Dazdarević is nu in balbezit. Dazdarević draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Estrella Del Sur C.F 3:1

74e minuut.
Krzyżan geeft een hoge lob. Dazdarević kopt de bal weg. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn geeft een lange en hoge pass. Dazdarević krijgt zijn hoofd ertegen. Azizoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lasheras speelt de bal door. Eftimie bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie geeft een lange en hoge pass. Dazdarević rent richting de bal. Dazdarević draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pannecoucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannecoucke geeft een lange en hoge pass. Andonov kopt de bal weg. Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracamonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ugi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUASIGRESIAS C.F. 54%, Estrella Del Sur C.F 46%.
DUASIGRESIAS C.F. - Estrella Del Sur C.F 3:1