Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Oviedo Granma
Volveremos-3 Tactiek SL damnificado
47% Balbezit 53%
4% Spel op eigen helft 96%
84 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 25.1
brilliant Schieten poor
outstanding Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Espadas Zubizarreta met een sublieme pass. Boroi met een sublieme pass. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 1:0

4e minuut.
Kermo is nu in balbezit. Cossa verovert de bal door een tackle van achteren. Cossa passt de bal in één keer door. Carrete probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Petronacci de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kermo rent richting de bal. Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez met een sublieme pass. Gachev is nu in balbezit. Gachev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 2:0

8e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Sáez García speelt de bal door. López Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Nobilo de bal onder controle te krijgen. Petronacci speelt de bal door. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 3:0

11e minuut.
Carrete met een sublieme pass. Daar is Yanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanev speelt de bal door. Gachev is nu in balbezit. Gachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 4:0

12e minuut.
Sáez García passt de bal in één keer door. Gachev met een sublieme pass. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yanev met een sublieme pass. Puñal Martínez speelt de bal door. Gachev heeft problemen om de bal te vangen. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez schiet op doel. Espadas Zubizarreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gachev is nu in balbezit. Gachev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 5:0

15e minuut.
Puñal Martínez kopt de bal weg. Petronacci met een sublieme pass. Daar is Gachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gachev schiet op doel. Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 6:0

16e minuut.
Kermo is nu in balbezit. Petronacci verovert de bal door een tackle van achteren. Petronacci speelt de bal door. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gachev is nu in balbezit. Gachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 7:0

17e minuut.
Puñal Martínez met een snelle inworp. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Yanev is nu in balbezit. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 8:0

18e minuut.
Inworp. Puñal Martínez met een snelle inworp. Gachev met een sublieme pass. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta bokst de bal weg. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 9:0

19e minuut.
Puñal Martínez met een sublieme pass. Petronacci rent richting de bal. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 10:0

21e minuut.
Petronacci rent richting de bal. Petronacci passt de bal zonder na te denken. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Boroi met een snelle inworp. Petronacci met een sublieme pass. Klungelig pakt Gachev de bal. Gachev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 11:0

23e minuut.
Sáez García probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt López Plata de bal. Puñal Martínez speelt de bal door. Gachev heeft problemen om de bal te vangen. Gachev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yanev heeft problemen om de bal te vangen. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Petronacci rent richting de bal. Petronacci passt de bal met de wreef. Gachev rent richting de bal. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 12:0

25e minuut.
Kermo rent richting de bal. Petronacci onderschept slim de pass. Petronacci met een sublieme pass. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 13:0

27e minuut.
Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez geeft een lange en hoge pass. Boroi kopt de bal weg. Gachev is nu in balbezit. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 14:0

28e minuut.
Sollenne geeft een lange en hoge pass. Boroi speelt de bal door. Petronacci met een sublieme pass. Daar is Yanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 15:0

29e minuut.
Sáez García rent richting de bal. Sáez García speelt de bal door. Sollenne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev rent richting de bal. Gachev schiet op doel. Espadas Zubizarreta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev speelt de bal door. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stojšić controleert de bal met de borst. Stojšić speelt de bal door. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Puñal Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Petronacci de bal. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
López Prim verovert de bal door een tackle van achteren. Stojšić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojšić met een sublieme pass. Gachev rent richting de bal. Gachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Inworp. Boroi met de inworp. Petronacci met een sublieme pass. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 16:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puñal Martínez met de inworp. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 17:0

40e minuut.
Puñal Martínez met een snelle inworp. Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci passt de bal met de wreef. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 18:0

41e minuut.
Puñal Martínez probeert naar een medespeler te passen. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev passt de bal zonder na te denken. Gachev rent richting de bal. Gachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 19:0

43e minuut.
Yanev speelt de bal door. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yanev de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 20:0

44e minuut.
Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez probeert naar een medespeler te passen. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 21:0

45e minuut.
Petronacci heeft problemen om de bal te vangen. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Boroi speelt de bal door. Yanev rent richting de bal. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 5%, Granma 95%.
Real Oviedo - Granma 22:0

47e minuut.
Petronacci speelt de bal door. Boroi is nu in balbezit. Boroi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yanev de bal onder controle te krijgen. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Espadas Zubizarreta trapt de bal weg van het doel. Nobilo controleert de bal met de borst. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Yanev rent richting de bal. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 23:0

49e minuut.
Yanev probeert naar een medespeler te passen. Petronacci speelt de bal door. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gachev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Yanev de bal. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 24:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puñal Martínez met de inworp. Petronacci speelt de bal door. Klungelig pakt Gachev de bal. Gachev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 25:0

51e minuut.
Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanev met een sublieme pass. Boroi rent richting de bal. Boroi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yanev rent richting de bal. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 26:0

53e minuut.
Sáez García met een sublieme pass. Daar is Sollenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo Estévez passt de bal met de wreef. Puñal Martínez probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Boroi kopt de bal weg. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Íñiguez maakt een afschuwelijke overtreding. Rico Íñiguez krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Puñal Martínez met een snelle inworp. Petronacci speelt de bal door. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 27:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puñal Martínez met de inworp. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 28:0

56e minuut.
Sáez García passt de bal in één keer door. Daar is Sollenne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puñal Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puñal Martínez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Boroi probeert naar een medespeler te passen. Yanev met een sublieme pass. Daar is Gachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gachev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 29:0

58e minuut.
Puñal Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Puñal Martínez met een sublieme pass. Gachev rent richting de bal. Gachev schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yanev speelt de bal door. Carrete met een sublieme pass. Gachev is nu in balbezit. Gachev schiet op doel. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nobilo kopt de bal weg. Boroi speelt de bal door. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 30:0

61e minuut.
Petronacci heeft problemen om de bal te vangen. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Gachev heeft problemen om de bal te vangen. Gachev schiet op doel. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 31:0

63e minuut.
Yanev rent richting de bal. Yanev probeert naar een medespeler te passen. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 32:0

64e minuut.
Cossa met een sublieme pass. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Yanev met een sublieme pass. Gachev rent richting de bal. Gachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 33:0

66e minuut.
Kermo rent richting de bal. Petronacci verovert de bal door een tackle van achteren. Petronacci speelt de bal door. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 34:0

67e minuut.
Daar is Petronacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 35:0

68e minuut.
Espadas Zubizarreta speelt de bal door. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez met een sublieme pass. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gachev is nu in balbezit. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 36:0

71e minuut.
Petronacci rent richting de bal. Petronacci met een sublieme pass. Yanev speelt de bal door. da Rosa rent richting de bal. da Rosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gachev is nu in balbezit. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 37:0

72e minuut.
Puñal Martínez met een snelle inworp. Petronacci speelt de bal door. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev schiet op doel. Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 38:0

73e minuut.
Puñal Martínez met een snelle inworp. Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci passt de bal in één keer door. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 39:0

74e minuut.
Gachev onderschept slim de pass. Gachev probeert naar een medespeler te passen. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 40:0

75e minuut.
Sáez García is nu in balbezit. Puñal Martínez onderschept slim de pass. Puñal Martínez passt de bal zonder na te denken. Gachev is nu in balbezit. Gachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev geeft een lange en hoge pass. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Gachev met een sublieme pass. Espadas Zubizarreta probeert naar een medespeler te passen. Boroi kopt de bal weg. Yanev probeert de bal met de borst te controleren. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 41:0

78e minuut.
Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez passt de bal met de wreef. Petronacci speelt de bal door. Gachev rent richting de bal. Gachev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta bokst de bal weg. Gachev speelt de bal door. Klungelig pakt Petronacci de bal. Petronacci speelt de bal door. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 42:0

79e minuut.
López Plata passt de bal in één keer door. Puñal Martínez speelt de bal door. Petronacci met een sublieme pass. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Stojšić probeert de bal aan de voet te houden. Carrete met een sublieme pass. Cossa speelt de bal door. Gachev rent richting de bal. Gachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 43:0

82e minuut.
Kermo met een sublieme pass. Klungelig pakt Sáez García de bal. Puñal Martínez onderschept slim de pass. Gachev rent richting de bal. Gachev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanev is nu in balbezit. Yanev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Boroi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petronacci speelt de bal door. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 44:0

86e minuut.
Barbón is nu in balbezit. Barbón passt de bal met de wreef. Petronacci met een sublieme pass. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 45:0

88e minuut.
Puñal Martínez met een snelle inworp. Petronacci met een sublieme pass. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 46:0

89e minuut.
Yanev probeert naar een medespeler te passen. Boroi speelt de bal door. Petronacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronacci haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 47:0

90e minuut.
Puñal Martínez met de inworp. Klungelig pakt Petronacci de bal. Petronacci probeert naar een medespeler te passen. Yanev rent richting de bal. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Oviedo - Granma 48:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Oviedo 2%, Granma 98%.
Real Oviedo - Granma 48:0