Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feitos F.C Manchester City
Sin extremo Tactiek CRMS
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
73.9 gemiddelde waardering 76.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen briljant


14e minuut.
Selin rent richting de bal. Meuleman is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azkoitia zal de hoekschop nemen. Berlinger springt en kopt de bal. Tomita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Freitas do Amaral passt de bal in één keer door. Daar is Aytemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aytemiz speelt de bal door. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Biegajło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Aytemiz geeft een lange en hoge pass. Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel. Biegajło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feitos F.C 51%, Manchester City 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feitos F.C - Manchester City 0:0

47e minuut.
Klimek passt de bal met de wreef. Freitas do Amaral is nu in balbezit. Azkoitia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Azkoitia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Klungelig pakt Kębrowski de bal. Ferret geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pintácsi stond buitenspel. Cãrbunaru neemt vlug de vrije trap. Berlinger kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De Brul probeert naar een medespeler te passen. Clavijo heeft problemen om de bal te vangen. Clavijo geeft de bal voor. Selin rent richting de bal. Selin schiet op doel. Tomita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Clavijo passt de bal in één keer door. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Tomita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feitos F.C - Manchester City 1:0

87e minuut.
Klimek met de inworp. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz met een sublieme pass. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feitos F.C 58%, Manchester City 42%.
Feitos F.C - Manchester City 1:0