Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas LOS chavos a TOPE C.f
promo Tactiek 4+2+2+2 X-Out
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
70.9 gemiddelde waardering 71.5
excellent Schieten incredible
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Viejo passt de bal zonder na te denken. Daðason is nu in balbezit. Çoban begaat een overtreding. Çoban krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Skiudulas speelt de bal door. Klungelig pakt Tuerlinckx de bal. Tuerlinckx met een sublieme pass. Reitermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Reitermaier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Castaño rent richting de bal. Castaño passt de bal zonder na te denken. Skiudulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiudulas haalt uit met een fantastische trap. Vila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - LOS chavos a TOPE C.f 0:1

10e minuut.
Necula geeft een hoge lob. de Francisco probeert de bal aan de voet te houden. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño geeft de bal voor. Skiudulas springt en kopt de bal. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Necula geeft een lange en hoge pass. Skiudulas kopt de bal weg. Castaño rent richting de bal. Castaño geeft een lange en hoge pass. Reitermaier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
de Francisco is nu in balbezit. Pirueta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Francisco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bóveda met een snel genomen vrije trap. Çoban rent richting de bal. Gijón verovert de bal door een tackle van achteren. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason draait met de bal, schiet en ... Božinović bokst de bal weg.

25e minuut.
Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha speelt de bal door. Castaño geeft de bal voor. Skiudulas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kaćera speelt de bal door. Castaño rent richting de bal. Castaño geeft de bal voor. Reitermaier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - LOS chavos a TOPE C.f 0:2

42e minuut.
Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren. Pirueta passt de bal in één keer door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx geeft de bal voor. Reitermaier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 61%, LOS chavos a TOPE C.f 39%.
Chiretas - LOS chavos a TOPE C.f 0:2

64e minuut.
Daar is Widacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bóveda is nu in balbezit. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta geeft de bal voor. Gijón springt en kopt de bal. Božinović bokst de bal weg. Necula geeft de bal voor. Antía geeft een hoge lob. Gijón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - LOS chavos a TOPE C.f 1:2

74e minuut.
Pirueta rent richting de bal. Pirueta passt de bal zonder na te denken. Daar is Castaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño geeft een hoge lob. Skiudulas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Viejo passt de bal in één keer door. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta speelt de bal door. Daðason rent richting de bal. Daðason haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 56%, LOS chavos a TOPE C.f 44%.
Chiretas - LOS chavos a TOPE C.f 1:2