Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F Toletum Imperialis
Branha3 Tactiek Braña12mod
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
62.2 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Raikov met een sublieme pass. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pannecoucke. Pannecoucke krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Raikov passt de bal in één keer door. Lippelt rent richting de bal. Vega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vega krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Domenech Ceballos met een sublieme pass. Vega speelt de bal door. Andonov rent richting de bal. Andonov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Domenech Ceballos kopt de bal weg. Bąkowski rent richting de bal. Andonov maakt een afschuwelijke overtreding. Andonov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Úbeda komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bąkowski geeft een lange en hoge pass. Úbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korvín is nu in balbezit. Úbeda onderschept slim de pass. Úbeda schiet op doel. Azizoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Pannecoucke passt de bal met de wreef. Domenech Ceballos speelt de bal door. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Lencsés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 42%, Toletum Imperialis 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrella Del Sur C.F - Toletum Imperialis 0:0

46e minuut.
Angulo Alboniga komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mellár is nu in balbezit. Mellár geeft de bal voor. Ángel is nu in balbezit. Angulo Alboniga onderschept slim de pass. Angulo Alboniga schiet op doel. Azizoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Vega heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Company is nu in balbezit. Gómez Company passt de bal in één keer door. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Mellár probeert de bal met de borst te controleren. Bracamonte speelt de bal door. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Angulo Alboniga rent richting de bal. Angulo Alboniga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chkaf met een harde bal richting middenveld. Gómez Company kopt de bal weg. Angulo Alboniga controleert de bal met de borst. Angulo Alboniga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Buitenspel voor Gómez Company. Goede buitenspelval van de verdediging. Fernández Compan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lencsés verovert de bal door een tackle van achteren. Lencsés geeft een hoge lob. Angulo Alboniga is nu in balbezit. Angulo Alboniga draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gómez Company bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gómez Company zal de hoekschop nemen. Angulo Alboniga springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Fernández Compan bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat onderschept slim de pass. Habrat speelt de bal door. Andonov is nu in balbezit. Andonov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Torralba Jiménez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Torralba Jiménez rent richting de bal. Torralba Jiménez geeft een hoge lob. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lippelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippelt passt de bal zonder na te denken. Gómez Company rent richting de bal. Gómez Company geeft de bal voor. Angulo Alboniga krijgt zijn hoofd ertegen. Azizoğlu bokst de bal weg. Fernández Compan is nu in balbezit. Fernández Compan draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Toletum Imperialis 0:1

88e minuut.
Gómez Company probeert de bal aan de voet te houden. Bracamonte is nu in balbezit. Bracamonte probeert naar een medespeler te passen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 48%, Toletum Imperialis 52%.
Estrella Del Sur C.F - Toletum Imperialis 0:1