Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUASIGRESIAS C.F. Atletico La Fuerza
ext3 Tactiek 433 jt 2
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
70.9 gemiddelde waardering 68.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


19e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasheras verovert de bal door een tackle van achteren. Lasheras met een sublieme pass. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Atletico La Fuerza 1:0

20e minuut.
Leshkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Leshkevich geeft een hoge lob. Daar is Lampka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corredoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredoira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pinel speelt de bal door. Lasheras rent richting de bal. Lasheras geeft een hoge lob. Dazdarević is nu in balbezit. Dazdarević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pinel passt de bal in één keer door. Dănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević onderschept slim de pass. Dazdarević draait met de bal, schiet en ... Montero del Río maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gallardo Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ulland komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ulland is nu in balbezit. Ulland geeft een hoge lob. Corredoira rent richting de bal. Corredoira haalt uit met een fantastische trap. Egheyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUASIGRESIAS C.F. - Atletico La Fuerza 1:1

37e minuut.
Dazdarević kopt de bal weg. Pinel heeft problemen om de bal te vangen. Pinel passt de bal zonder na te denken. Dazdarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Krzyżan met een snelle inworp. Lasheras speelt de bal door. Dazdarević is nu in balbezit. Dazdarević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Atletico La Fuerza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUASIGRESIAS C.F. 40%, Atletico La Fuerza 60%.
DUASIGRESIAS C.F. - Atletico La Fuerza 2:1

46e minuut.
Ruch komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lasheras passt de bal zonder na te denken. Pinel probeert naar een medespeler te passen. Sima rent richting de bal. Dazdarević verovert de bal door een tackle van achteren. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Klungelig pakt Rifaterra de bal. Ruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruch passt de bal zonder na te denken. Rifaterra is nu in balbezit. Rifaterra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUASIGRESIAS C.F. - Atletico La Fuerza 2:2

82e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Dueñas Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Egheyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUASIGRESIAS C.F. - Atletico La Fuerza 2:3

86e minuut.
Dazdarević onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez del Río. Dazdarević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dazdarević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Montero del Río probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pinel met een sublieme pass. Gaudyn is nu in balbezit. Gaudyn passt de bal in één keer door. Dazdarević rent richting de bal. Dazdarević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUASIGRESIAS C.F. 42%, Atletico La Fuerza 58%.
DUASIGRESIAS C.F. - Atletico La Fuerza 2:3