Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA C.F. Chiretas
5 def 1 ext Tactiek promo
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
74.1 gemiddelde waardering 71.9
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


11e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negreiros met een snelle inworp. Mendoza geeft een hoge lob. Wągiel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte begaat een overtreding. Wągiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Agăt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dervas springt en kopt de bal. Vila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Negreiros passt de bal in één keer door. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza passt de bal met de wreef. Daar is Dervas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dervas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wągiel kopt de bal weg. Daar is Vázquez Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Veiga met een sublieme pass. Dervas rent richting de bal. Dervas schiet op doel. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Saro passt de bal in één keer door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza passt de bal zonder na te denken. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Antía bereikt de bal nog maar net als eerste. Saro onderschept slim de pass. Saro geeft een lange en hoge pass. Dervas krijgt zijn hoofd ertegen. Vila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Chiretas 1:0

32e minuut.
López Ufarte verovert de bal door een tackle van achteren. López Ufarte met een sublieme pass. Gijón rent richting de bal. Gijón schiet op doel. Breckinridge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ESPARTA C.F. - Chiretas 1:1

35e minuut.
Buitenspel voor Dervas. Goede buitenspelval van de verdediging. Viejo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Agăt met een snelle inworp. Saro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Davatz kopt de bal weg. Saro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saro geeft een lange en hoge pass. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Negreiros met een sublieme pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza met een sublieme pass. Dervas rent richting de bal. Dervas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 38%, Chiretas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ESPARTA C.F. - Chiretas 1:1

47e minuut.
Negreiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een hoge lob. Dervas springt en kopt de bal. Vila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Chiretas 2:1

48e minuut.
Antía passt de bal met de wreef. Daar is Viejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza geeft de bal voor. Dervas maakt een snoekduik en kopt de bal. Vila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vila speelt de bal door. de Francisco kan de bal niet met de borst controleren. Saro is nu in balbezit. Saro geeft de bal voor. Dervas springt en kopt de bal. Vila bokst de bal weg.

59e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een lange en hoge pass. Dervas kopt de bal weg. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel schiet op doel. Vila bokst de bal weg.

61e minuut.
Antía met een sublieme pass. Agăt onderschept slim de pass. de Francisco is nu in balbezit. de Francisco geeft een hoge lob. Daðason springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft een hoge lob. Dervas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Makaronas met een sublieme pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza passt de bal zonder na te denken. Dervas is nu in balbezit. Dervas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agăt met een snelle inworp. Saro rent richting de bal. Saro geeft een hoge lob. Wągiel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Agăt met een snelle inworp. Saro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Francisco. de Francisco krijgt een gele kaart.

74e minuut.
López Ufarte onderschept slim de pass. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel probeert naar een medespeler te passen. Dervas is nu in balbezit. Dervas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dervas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mendoza de bal. Mendoza met een sublieme pass. Wągiel rent richting de bal. Wągiel haalt uit met een fantastische trap. Vila bokst de bal weg.

78e minuut.
Gijón kopt de bal weg. Wągiel controleert de bal met de borst. Antía schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antía is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Daðason is nu in balbezit. Iglódi is nu in balbezit. Gijón verovert de bal door een tackle van achteren. Gijón schiet op doel. Breckinridge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 33%, Chiretas 67%.
ESPARTA C.F. - Chiretas 2:1