Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPARTA C.F. Manchester City
sin extremitos Tactiek 532Cont01
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
69.7 gemiddelde waardering 78.3
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen briljant


9e minuut.
Ferret passt de bal in één keer door. Pintácsi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mora. Mora krijgt een gele kaart. Pintácsi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintácsi wilt de vrije trap nemen. Breckinridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Pintácsi heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Puente rent richting de bal. Pintácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aytemiz geeft de bal voor. Gómez Puente heeft problemen om de bal te vangen. Pintácsi met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramírez de bal. Ramírez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPARTA C.F. - Manchester City 0:1

44e minuut.
Klimek passt de bal in één keer door. Ferret probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz passt de bal in één keer door. Pintácsi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 58%, Manchester City 42%.
ESPARTA C.F. - Manchester City 0:1

47e minuut.
Mony onderschept slim de pass. Inworp. Klimek met de inworp. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Breckinridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Lua geeft de bal voor. Dervas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas do Amaral verovert de bal door een tackle van achteren. Freitas do Amaral geeft de bal voor. Pintácsi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Aytemiz geeft de bal voor. Ramírez rent richting de bal. Lua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lua krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Aytemiz geeft een hoge lob. Makaronas kopt de bal weg. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek geeft een lange en hoge pass. Pintácsi krijgt zijn hoofd ertegen. Breckinridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ferret met een sublieme pass. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz passt de bal in één keer door. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davatz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lua. Ramírez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klimek met een snel genomen vrije trap. Aytemiz kopt de bal weg. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Davatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davatz geeft een lange en hoge pass. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel haalt uit met een fantastische trap. Tomita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPARTA C.F. 62%, Manchester City 38%.
ESPARTA C.F. - Manchester City 0:1