Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F Chiretas
Branha3 Tactiek promo
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 17
8 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 71.4
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


6e minuut.
Gijón kopt de bal weg. de Francisco rent richting de bal. de Francisco geeft de bal voor. Daðason springt en kopt de bal. Daar is Riepler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ángel geeft een lange en hoge pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Domenech Ceballos zal de hoekschop nemen. Andonov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
de Francisco is nu in balbezit. Selvik onderschept slim de pass. Selvik geeft de bal voor. Bóveda geeft de bal voor. Gijón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Riepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Daðason verovert de bal door een tackle van achteren. Gijón is nu in balbezit. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 0:1

25e minuut.
Andonov speelt de bal door. Vázquez Veiga rent richting de bal. Vascu onderschept slim de pass. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 1:1

44e minuut.
Bóveda geeft een lange en hoge pass. de Francisco is nu in balbezit. Selvik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Selvik krijgt een gele kaart. de Francisco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Francisco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daðason springt en kopt de bal. Azizoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 61%, Chiretas 39%.
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 1:2

56e minuut.
Bóveda met een snelle inworp. Pérez Arrieta geeft de bal voor. Selvik heeft problemen om de bal te vangen. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 1:3

76e minuut.
de Francisco is nu in balbezit. de Francisco geeft de bal voor. Daðason maakt een snoekduik en kopt de bal. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Vega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Arrieta. Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vascu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 2:3

79e minuut.
de Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Francisco probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arrieta speelt de bal door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ... Azizoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Gijón rent richting de bal. Ángel begaat een overtreding. Gijón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez Arrieta met een snel genomen vrije trap. Daðason maakt een snoekduik en kopt de bal. Gijón is nu in balbezit. Gijón schiet op doel. Azizoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 2:4

89e minuut.
Daðason onderschept slim de pass. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Daðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arrieta rent richting de bal. Pérez Arrieta haalt uit met een fantastische trap. Azizoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 59%, Chiretas 41%.
Estrella Del Sur C.F - Chiretas 2:4