Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Rohan Dabuten´s
2022-01 Tactiek Dabuten`s mirror
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
72.1 gemiddelde waardering 60.1
formidabel Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
briljant Verdedigen formidabel


7e minuut.
Pires onderschept slim de pass. Pires geeft een lange en hoge pass. Travan heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ... Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Travan verovert de bal door een tackle van achteren. Travan geeft een lange en hoge pass. Tatoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Peeters de bal. Peeters geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pires met een snelle inworp. Martín García is nu in balbezit. Martín García passt de bal met de wreef. Martínez Hernández is nu in balbezit. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Rohan 51%, Dabuten´s 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Rohan - Dabuten´s 0:0

47e minuut.
Martín García rent richting de bal. Martínez Hernández is nu in balbezit. Travan verovert de bal door een tackle van achteren. Martín García onderschept slim de pass. Martín García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Pieronek met een snelle inworp. Daar is Olías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olías geeft de bal voor. Mahmudov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pieronek probeert de bal aan de voet te houden. Martín García is nu in balbezit. Martín García geeft een hoge lob. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Dabuten´s 1:0

64e minuut.
Martín García passt de bal met de wreef. Ramos speelt de bal door. Mendieta rent richting de bal. Mendieta geeft een hoge lob. Martínez Hernández krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Buzea komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García geeft een hoge lob. Daar is Sıhhiyeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Raudona geeft een hoge lob. Martín García rent richting de bal. Martín García passt de bal in één keer door. Peeters rent richting de bal. Peeters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Rohan - Dabuten´s 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Rohan 36%, Dabuten´s 64%.
F.C.Rohan - Dabuten´s 2:0