Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KuajasTeam *La Celeste*
Cutre1 Tactiek Dortmund
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 60.7
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


13e minuut.
Inworp. Lin met een snelle inworp. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Kamieniarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KuajasTeam - *La Celeste* 0:1

20e minuut.
Zeno is nu in balbezit. Walas begaat een overtreding. Zeno raakt geblesseerd tijdens het duel. Cikryt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martin Villar kopt de bal weg. Catatau rent richting de bal. Catatau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kodiat verovert de bal door een tackle van achteren. Kodiat geeft een hoge lob. Martin Villar kopt de bal weg. Zeno rent richting de bal. Zeno schiet op doel. Stabrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gurgul probeert de bal aan de voet te houden. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gurgul krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Martin Villar rent richting de bal. Zeno kan de bal niet met de borst controleren. Grzegórzecki is nu in balbezit. Martin Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Martin Villar schiet op doel. Stabrowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Naumović kopt de bal weg. Priceputu heeft problemen om de bal te vangen. Catatau is nu in balbezit. Catatau schiet op doel. Stabrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KuajasTeam - *La Celeste* 1:1

37e minuut.
Grzegórzecki rent richting de bal. Ordódy verovert de bal door een tackle van achteren. Ordódy probeert naar een medespeler te passen. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeno haalt uit met een fantastische trap. Stabrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeno haalt uit met een fantastische trap. Stabrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuajasTeam 50%, *La Celeste* 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KuajasTeam - *La Celeste* 1:1

52e minuut.
Szymczorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumović is nu in balbezit. Naumović met een sublieme pass. Catatau is nu in balbezit. Catatau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Inworp. Puntas komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Blažka heeft problemen om de bal te vangen. Catatau rent richting de bal. Catatau passt de bal in één keer door. Zeno rent richting de bal. Zeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ordódy met een snelle inworp. Cikryt rent richting de bal. Cikryt passt de bal met de wreef. Ordódy rent richting de bal. Ordódy geeft een hoge lob. Stabrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cikryt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Priceputu de bal. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin Villar is nu in balbezit. Martin Villar schiet op doel. Stabrowski bokst de bal weg. Zeno is nu in balbezit. Zeno schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Blažka rent richting de bal. Puntas onderschept slim de pass. Puntas passt de bal zonder na te denken. Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Puntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Puntas geeft een hoge lob. Walas rent richting de bal. Zeno verovert de bal door een tackle van achteren. Zeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Puntas geeft een hoge lob. Daar is Martin Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priceputu is nu in balbezit. Catatau onderschept slim de pass. Catatau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stabrowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodiat onderschept slim de pass. Zeno is nu in balbezit. Zeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KuajasTeam - *La Celeste* 2:1

87e minuut.
Inworp. Lin met een snelle inworp. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez geeft de bal voor. Gapiński krijgt zijn hoofd ertegen. Kamieniarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KuajasTeam 56%, *La Celeste* 44%.
KuajasTeam - *La Celeste* 2:1