Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantes Locos the_tom_pettyites
YUBA Tactiek fap fanatic
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
67.8 gemiddelde waardering 66.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Salaberry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Vita met de inworp. Czyrko is nu in balbezit. Czyrko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Karatzoglou met een snelle inworp. Craia geeft een hoge lob. Tamušauskas kopt de bal weg. Paoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lucidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanone onderschept slim de pass. Vanone met een sublieme pass. De los Reyes rent richting de bal. De los Reyes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pantaleo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieża speelt de bal door. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - the_tom_pettyites 1:0

30e minuut.
Craia met een sublieme pass. Fresán is nu in balbezit. Prchlý legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prchlý krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fresán rent richting de bal. Béres onderschept slim de pass. Béres passt de bal met de wreef. Rzeszutko is nu in balbezit. Rzeszutko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 56%, the_tom_pettyites 44%.
Diamantes Locos - the_tom_pettyites 1:0

48e minuut.
Karatzoglou kopt de bal weg. Klungelig pakt Pantaleo de bal. Fresán is nu in balbezit. Fresán geeft de bal voor. Rzeszutko maakt een snoekduik en kopt de bal. Panchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karatzoglou probeert de bal aan de voet te houden. Motumbo is nu in balbezit. Karatzoglou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Karatzoglou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Karatzoglou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Klungelig pakt Craia de bal. Craia passt de bal met de wreef. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresán haalt uit met een fantastische trap. Panchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - the_tom_pettyites 2:0

68e minuut.
De Vita passt de bal zonder na te denken. Pantaleo rent richting de bal. Pantaleo geeft een hoge lob. De los Reyes maakt een snoekduik en kopt de bal. Nonato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - the_tom_pettyites 2:1

75e minuut.
Pantaleo met een snelle inworp. Wieża rent richting de bal. Wieża passt de bal zonder na te denken. Craia rent richting de bal. Craia geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Panchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzeszutko krijgt zijn hoofd ertegen. Panchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantes Locos - the_tom_pettyites 3:1

87e minuut.
De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes passt de bal zonder na te denken. Czyrko heeft problemen om de bal te vangen. Czyrko schiet op doel. Nonato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Craia kopt de bal weg. Fresán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pontoglio. Fresán raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paoloni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Panchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantes Locos 43%, the_tom_pettyites 57%.
Diamantes Locos - the_tom_pettyites 3:1