Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pardales Genomi
4.3.3 afj Tactiek Genomi 2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 63.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Buitenspel voor López Martín. Goede buitenspelval van de verdediging. Lippke neemt vlug de vrije trap. Ferrería kopt de bal weg. Klungelig pakt Olave de bal. Olave schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bertomeu trapt de bal weg. García Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gaskó zijn tegenspeler op de grond. Gaskó krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Olave kopt de bal weg. Rodríguez López rent richting de bal. Rodríguez López passt de bal met de wreef. Olave rent richting de bal. Olave haalt uit met een fantastische trap. Bertomeu bokst de bal weg. Zygmuntowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Currás neemt de hoekschop. Olave krijgt zijn hoofd ertegen. Bertomeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Genomi 1:0

19e minuut.
Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa passt de bal met de wreef. López Martín is nu in balbezit. López Martín schiet op doel. Pertegato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pardales - Genomi 1:1

21e minuut.
Fahir probeert naar een medespeler te passen. Tiutcenco met een sublieme pass. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa geeft de bal voor. Gaskó springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gia Hòa rent richting de bal. Currás speelt de bal door. García Barrera probeert naar een medespeler te passen. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ferrería rent richting de bal. Grot begaat een overtreding. Ferrería is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferrería komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pardales - Genomi 2:1

43e minuut.
Lippke kopt de bal weg. García Barrera probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez López probeert naar een medespeler te passen. Olave is nu in balbezit. Olave schiet op doel. Paal! Bertomeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pardales 50%, Genomi 50%.
Pardales - Genomi 2:1

46e minuut.
de Los Cobos komt het veld opgelopen.

48e minuut.
García Gómez passt de bal zonder na te denken. Lippke rent richting de bal. López Martín onderschept slim de pass. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
López Martín heeft problemen om de bal te vangen. García Gómez is nu in balbezit. Visintin onderschept slim de pass. López Martín verovert de bal door een tackle van achteren. López Martín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zygmuntowski geeft de bal voor. Olave speelt de bal door. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrería onderschept slim de pass. Ferrería draait met de bal, schiet en ... Bertomeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Grot is nu in balbezit. Grot speelt de bal door. Gaskó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaskó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pardales - Genomi 2:2

76e minuut.
Olave speelt de bal door. Ferrería heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Gaskó zijn tegenspeler op de grond. Gaskó krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Ferrería kopt de bal weg. Olave is nu in balbezit. Pico rent richting de bal. Ferrería is nu in balbezit. Ferrería draait met de bal, schiet en ... Bertomeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zygmuntowski speelt de bal door. García Gómez rent richting de bal. Pyziak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyziak krijgt een gele kaart. Pico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lopičić komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Currás probeert naar een medespeler te passen. García Barrera is nu in balbezit. García Barrera met een sublieme pass. Olave is nu in balbezit. Olave draait met de bal, schiet en ... Bertomeu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pardales 48%, Genomi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pardales - Genomi 2:2