Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
santa_marta Dabuten´s
tito mou Tactiek Dabuten`s mirror
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 1
7 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


16e minuut.
Dallas geeft de bal voor. Gordea krijgt zijn hoofd ertegen. Sıhhiyeli met een sublieme pass. Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Castellano probeert naar een medespeler te passen. Andryszak geeft een hoge lob. Dallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallas geeft de bal voor. Mendelevich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
santa_marta - Dabuten´s 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Gos de bal. Abdyli is nu in balbezit. Gos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gos krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Castellano geeft een hoge lob. Gordea speelt de bal door. Dallas rent richting de bal. Dallas geeft de bal voor. Mendelevich krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 43%, Dabuten´s 57%.
santa_marta - Dabuten´s 1:0

46e minuut.
Tanboğa komt het veld opgelopen. Szabadi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dallas met de inworp. Szabadi geeft een hoge lob. Sıhhiyeli kan de bal niet met de borst controleren. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Csöregh komt het veld opgelopen. Ronsse komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vivas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andryszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellano geeft de bal voor. Gordea springt en kopt de bal. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mendelevich is nu in balbezit. Csöregh verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Castellano zijn tegenspeler op de grond. Castellano krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Forno met de inworp. Tanboğa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich begaat een overtreding. Mendelevich krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mahmudov rent richting de bal. Mahmudov draait met de bal, schiet en ... Kozubek probeert de bal aan de voet te houden. Pieronek rent richting de bal. Pieronek geeft een hoge lob. Lami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Andryszak met een snelle inworp. Csöregh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellano. Castellano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: santa_marta 35%, Dabuten´s 65%.
santa_marta - Dabuten´s 1:0