Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deabru Gorriak F.C.Rohan
Nosmas Tactiek 2022-01
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
70.6 gemiddelde waardering 71.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Martín García passt de bal met de wreef. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta passt de bal met de wreef. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos geeft een hoge lob. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández haalt uit met een fantastische trap. Beňa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deabru Gorriak - F.C.Rohan 0:1

7e minuut.
Híres onderschept slim de pass. Híres met een sublieme pass. Soloman rent richting de bal. Soloman geeft een hoge lob. Híres maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Alexa passt de bal met de wreef. Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman geeft de bal voor. Híres is nu in balbezit. Híres schiet op doel. Umaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres passt de bal zonder na te denken. Alexa speelt de bal door. Alaslan is nu in balbezit. Alaslan haalt uit met een fantastische trap. Umaña bokst de bal weg.

32e minuut.
Peeters passt de bal zonder na te denken. Mendieta rent richting de bal. Mendieta passt de bal in één keer door. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández schiet op doel. Beňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çağanay bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Peeters met een sublieme pass. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García passt de bal in één keer door. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández schiet op doel. Beňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martínez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Hernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deabru Gorriak - F.C.Rohan 0:2

44e minuut.
Tihor passt de bal in één keer door. Alaslan rent richting de bal. Tatoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaslan onderschept slim de pass. Alaslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deabru Gorriak - F.C.Rohan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deabru Gorriak 42%, F.C.Rohan 58%.
Deabru Gorriak - F.C.Rohan 1:2

54e minuut.
Çağanay is nu in balbezit. Kuźdub bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García verovert de bal door een tackle van achteren. Çağanay is nu in balbezit. Çağanay draait met de bal, schiet en ... Beňa bokst de bal weg. Martínez Hernández rent richting de bal. Martínez Hernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deabru Gorriak - F.C.Rohan 1:3

61e minuut.
Martín García met een sublieme pass. Martínez Hernández is nu in balbezit. Klungelig pakt Martínez Hernández de bal. Martínez Hernández schiet op doel. Beňa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alexa geeft de bal voor. Soloman heeft problemen om de bal te vangen. Soloman probeert naar een medespeler te passen. Híres bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tatoń rent richting de bal. Tatoń geeft een lange en hoge pass. Çağanay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kuźdub maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alaslan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Yiğitata geeft een lange en hoge pass. Alexa kopt de bal weg. Tatoń controleert de bal met de borst. Alaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kuźdub rent richting de bal. Kuźdub geeft de bal voor. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta geeft de bal voor. Çağanay maakt een snoekduik en kopt de bal. Beňa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tihor probeert naar een medespeler te passen. Alexa is nu in balbezit. Alexa passt de bal in één keer door. Alaslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaslan schiet op doel. Umaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deabru Gorriak 47%, F.C.Rohan 53%.
Deabru Gorriak - F.C.Rohan 1:3