Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the_tom_pettyites *La Celeste*
fap fanatic Tactiek Bayern Munich
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 62.3
uitstekend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen briljant


16e minuut.
Prchlý speelt de bal door. De Vita bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vita passt de bal in één keer door. Prchlý is nu in balbezit. Prchlý geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the_tom_pettyites - *La Celeste* 1:0

34e minuut.
Gurgul geeft de bal voor. Picot rent richting de bal. Gurgul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gurgul krijgt een gele kaart. Picot raakt geblesseerd tijdens het duel. De Vita wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Priceputu probeert naar een medespeler te passen. Calcerini is nu in balbezit. Calcerini passt de bal zonder na te denken. Gapiński rent richting de bal. Gapiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Prchlý rent richting de bal. Molin verovert de bal door een tackle van achteren. Molin probeert naar een medespeler te passen. De los Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Reyes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Turba met een snelle inworp. Tingström geeft een hoge lob. De los Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Reyes draait met de bal, schiet en ... Stabrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the_tom_pettyites - *La Celeste* 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_tom_pettyites 52%, *La Celeste* 48%.
the_tom_pettyites - *La Celeste* 2:0

47e minuut.
Gapiński heeft problemen om de bal te vangen. Molin bereikt de bal nog maar net als eerste. Molin passt de bal in één keer door. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Prchlý passt de bal met de wreef. De los Reyes rent richting de bal. Priceputu begaat een overtreding. Priceputu krijgt een gele kaart. De los Reyes raakt geblesseerd tijdens het duel. Tingström komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cutini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutini passt de bal met de wreef. De los Reyes rent richting de bal. De los Reyes haalt uit met een fantastische trap. Stabrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the_tom_pettyites - *La Celeste* 3:0

85e minuut.
De Vita geeft een hoge lob. De los Reyes is nu in balbezit. Priceputu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Priceputu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Priceputu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Hojnik rent richting de bal. Hojnik passt de bal in één keer door. De Vita rent richting de bal. De Vita geeft de bal voor. De los Reyes springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cutini rent richting de bal. Turba verovert de bal door een tackle van achteren. Turba passt de bal met de wreef. De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_tom_pettyites 48%, *La Celeste* 52%.
the_tom_pettyites - *La Celeste* 3:0