Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:53
  • Competitiewedstrijd: II División.01
  • Stadion: Stars Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 58127
Duque Stars Genomi
FINAL Tactiek Genomi 2
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68.5 gemiddelde waardering 61.7
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Louzao geeft de bal voor. Pico probeert de bal aan de voet te houden. Zautua is nu in balbezit. Zautua draait met de bal, schiet en ... Bertomeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Genomi 1:0

4e minuut.
Inworp. Guijarro met een snelle inworp. Lund Eriksen rent richting de bal. Lund Eriksen geeft een hoge lob. Zautua springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
García Gómez is nu in balbezit. García Gómez passt de bal in één keer door. López Martín rent richting de bal. López Martín schiet op doel. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duque Stars - Genomi 1:1

11e minuut.
García Gómez geeft een hoge lob. Gia Hòa is nu in balbezit. Louzao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Louzao krijgt een gele kaart. Gia Hòa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Martín neemt de penalty, wat een uithaal! Roiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Klimczak passt de bal met de wreef. Guijarro rent richting de bal. Guijarro probeert naar een medespeler te passen. Gotor is nu in balbezit. Gotor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak passt de bal zonder na te denken. Lund Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Eriksen geeft een lange en hoge pass. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertomeu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lund Eriksen is nu in balbezit. Lund Eriksen geeft de bal voor. Zautua springt en kopt de bal. Bertomeu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fahir geeft de bal voor. Louzao geeft een hoge lob. Gotor rent richting de bal. Gotor geeft een lange en hoge pass. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stanišić probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Guijarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijarro probeert naar een medespeler te passen. Gotor geeft de bal voor. Zautua is nu in balbezit. Zautua haalt uit met een fantastische trap. Bertomeu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stanišić kopt de bal weg. Klimczak is nu in balbezit. Klimczak geeft de bal voor. Gotor is nu in balbezit. Gotor schiet op doel. Bertomeu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lund Eriksen met een sublieme pass. Klimczak probeert naar een medespeler te passen. Goitia Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia Peña schiet op doel. Bertomeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Genomi 2:1

45e minuut.
Klimczak met de inworp. Lund Eriksen is nu in balbezit. Lund Eriksen geeft een lange en hoge pass. Zautua springt en kopt de bal. Bertomeu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Genomi 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 46%, Genomi 54%.
Duque Stars - Genomi 3:1

51e minuut.
Pico geeft de bal voor. Louzao kopt de bal weg. Guijarro met een sublieme pass. Klimczak geeft een hoge lob. Zautua springt en kopt de bal. Bertomeu bokst de bal weg. Gia Hòa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romaguera komt het veld opgelopen.

55e minuut.
García Gómez kopt de bal weg. López Martín is nu in balbezit. Met opzet legt Louzao zijn tegenspeler op de grond. Louzao krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Perry geeft een lange en hoge pass. Gotor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotor haalt uit met een fantastische trap. Bertomeu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Genomi 4:1

65e minuut.
Grot is nu in balbezit. Grot geeft een hoge lob. Perry verovert de bal door een tackle van achteren. Romaguera heeft problemen om de bal te vangen. Romaguera draait met de bal, schiet en ... Roiz bokst de bal weg.

67e minuut.
Stanišić rent richting de bal. Stanišić geeft de bal voor. López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Genomi 4:2

80e minuut.
Zautua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski onderschept slim de pass. Zygmuntowski probeert naar een medespeler te passen. Guijarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijarro geeft de bal voor. Bertomeu bokst de bal weg. Stanišić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Genomi 5:2

87e minuut.
Lund Eriksen is nu in balbezit. Lund Eriksen passt de bal in één keer door. Daar is Klimczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimczak geeft een hoge lob. Zautua maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertomeu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goitia Peña rent richting de bal. Goitia Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duque Stars - Genomi 6:2

89e minuut.
Guijarro speelt de bal door. Aitriger geeft de bal voor. Guijarro met een sublieme pass. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak geeft een lange en hoge pass. Bertomeu bokst de bal weg. Gotor is nu in balbezit. Gotor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duque Stars 38%, Genomi 62%.
Duque Stars - Genomi 6:2