Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabuten´s Deabru Gorriak
Dabuten´s Tactiek Nosmas
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.1 gemiddelde waardering 71.5
good Schieten incredible
very good Passen outstanding
incredible Verdedigen formidable


12e minuut.
László bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieronek begaat een overtreding. László is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. László met een snel genomen vrije trap. Alexa rent richting de bal. Alexa geeft een hoge lob. Alaslan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mahmudov is nu in balbezit. Mahmudov schiet op doel. Na een snelle pass probeert László de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pieronek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Abdyli probeert naar een medespeler te passen. Forno rent richting de bal. Kuźdub tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pieronek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wanglorz probeert naar een medespeler te passen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa met een sublieme pass. Alaslan is nu in balbezit. Alaslan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Alaslan passt de bal zonder na te denken. Vivas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soloman neemt de hoekschop. Alaslan maakt een snoekduik en kopt de bal. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Alaslan verovert de bal door een tackle van achteren. Alaslan geeft een hoge lob. Vivas heeft problemen om de bal te vangen. Alaslan is nu in balbezit. Alaslan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Wanglorz speelt de bal door. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa met een sublieme pass. Alaslan is nu in balbezit. Alaslan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 52%, Deabru Gorriak 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabuten´s - Deabru Gorriak 0:0

46e minuut.
Tanboğa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yiğitata geeft een lange en hoge pass. Alexa kopt de bal weg. Travan is nu in balbezit. Alaslan onderschept slim de pass. Alaslan draait met de bal, schiet en ... Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Soloman geeft de bal voor. Alaslan kopt de bal weg. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa geeft een lange en hoge pass. Híres krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Alexa passt de bal zonder na te denken. Wanglorz is nu in balbezit. Wanglorz passt de bal in één keer door. Alaslan is nu in balbezit. Alaslan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alexa speelt de bal door. Guzik onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soloman zal de hoekschop nemen. Alaslan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Deabru Gorriak 0:1

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soloman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemer is nu in balbezit. Kemer passt de bal zonder na te denken. Soloman geeft een hoge lob. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alaslan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabuten´s - Deabru Gorriak 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabuten´s 69%, Deabru Gorriak 31%.
Dabuten´s - Deabru Gorriak 0:2