Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*La Celeste* Dabuten´s
Bayern Munich Tactiek Dabuten´s
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
62.8 gemiddelde waardering 62.8
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Hojnik verovert de bal door een tackle van achteren. Hojnik passt de bal met de wreef. Travan rent richting de bal. Calcerini onderschept slim de pass. Calcerini draait met de bal, schiet en ... Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Hojnik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieronek met de inworp. Forno geeft een hoge lob. Mahmudov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Blažka is nu in balbezit. Mahmudov begaat een overtreding. Blažka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Priceputu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Calcerini is nu in balbezit. Calcerini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mahmudov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blažka. Mahmudov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mantecón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mahmudov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Calcerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcerini passt de bal met de wreef. Álvarez speelt de bal door. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mahmudov kopt de bal weg. Abdyli is nu in balbezit. Cutini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cutini krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Żołnowski rent richting de bal. Hojnik onderschept slim de pass. Hojnik speelt de bal door. Klungelig pakt Calcerini de bal. Calcerini schiet op doel. Ryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *La Celeste* 41%, Dabuten´s 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*La Celeste* - Dabuten´s 0:0

46e minuut.
Tanboğa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Guzik probeert naar een medespeler te passen. Vivas is nu in balbezit. Gapiński onderschept slim de pass. Gapiński draait met de bal, schiet en ... Ryszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Calcerini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
*La Celeste* - Dabuten´s 1:0

52e minuut.
Calcerini speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez geeft een lange en hoge pass. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Blažka speelt de bal door. Cutini rent richting de bal. Met opzet legt Mahmudov zijn tegenspeler op de grond. Mahmudov krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Walas met een snelle inworp. Hojnik is nu in balbezit. Żołnowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żołnowski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Cutini onderschept slim de pass. Cutini geeft een hoge lob. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński haalt uit met een fantastische trap. Ryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pieronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul is nu in balbezit. Tanboğa begaat een overtreding. Tanboğa krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Walas geeft een lange en hoge pass. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez passt de bal in één keer door. Travan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Álvarez neemt de hoekschop. Calcerini krijgt zijn hoofd ertegen. Ryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mantecón is nu in balbezit. Cutini verovert de bal door een tackle van achteren. Abdyli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abdyli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *La Celeste* 40%, Dabuten´s 60%.
*La Celeste* - Dabuten´s 1:0