Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodejet FC Barça
4-4-2 Tactiek III extrema
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 69.8
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini passt de bal in één keer door. Korycki is nu in balbezit. Korycki geeft een hoge lob. Franciolli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Rondo is nu in balbezit. Pérez rent richting de bal. Rondo verovert de bal door een tackle van achteren. Rondo haalt uit met een fantastische trap. Gyepes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Barça 1:0

14e minuut.
Greco probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz passt de bal in één keer door. Franciolli rent richting de bal. Franciolli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chuta is nu in balbezit. Chuta geeft de bal voor. Camerini probeert de bal met de borst te controleren. Camerini geeft een hoge lob. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aguilar González passt de bal met de wreef. Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo haalt uit met een fantastische trap. Gyepes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Barça 2:0

28e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal met de wreef. Franciolli rent richting de bal. Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciolli verovert de bal door een tackle van achteren. Franciolli schiet op doel. Arikcuren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Maione is nu in balbezit. Maione geeft een lange en hoge pass. Carmona geeft een lange en hoge pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ... Gyepes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ferri kopt de bal weg. Franciolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gray krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bożan kan de bal niet met de borst controleren. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk is nu in balbezit. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray passt de bal in één keer door. Napieralski geeft een lange en hoge pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Barça 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 53%, Barça 47%.
Rodejet FC - Barça 3:0

52e minuut.
Chuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach onderschept slim de pass. Cassidy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stelmach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franciolli neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Barça 3:1

58e minuut.
Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki passt de bal in één keer door. Camerini is nu in balbezit. Camerini geeft een hoge lob. Stelmach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Korycki met een sublieme pass. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini geeft de bal voor. Stelmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Łaszkiewicz de bal. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft een lange en hoge pass. Stelmach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodejet FC - Barça 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodejet FC 51%, Barça 49%.
Rodejet FC - Barça 3:2