Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic F.C.Mataor
doble pivot Tactiek VEGETA II
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 67.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulikowski speelt de bal door. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pavlenko speelt de bal door. Osmochescu onderschept slim de pass. Daar is Kupcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupcik geeft de bal voor. Mincă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kieruczenko passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Mincă de bal onder controle te krijgen. Stuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuber geeft een lange en hoge pass. Pavlenko kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Kupcik speelt de bal door. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski geeft een hoge lob. Pavlenko krijgt zijn hoofd ertegen. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - F.C.Mataor 1:0

26e minuut.
Mârzoi speelt de bal door. Baltanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stuber. Stuber krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič speelt de bal door. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - F.C.Mataor 1:1

32e minuut.
Zakariar geeft een lange en hoge pass. Stuber kopt de bal weg. Kciuk met een sublieme pass. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kupcik is nu in balbezit. Kupcik met een sublieme pass. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko draait met de bal, schiet en ... Otřísal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - F.C.Mataor 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 51%, F.C.Mataor 49%.
Floc Atlètic - F.C.Mataor 2:1

47e minuut.
Kciuk speelt de bal door. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulikowski zal de hoekschop nemen. Pavlenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - F.C.Mataor 3:1

52e minuut.
Mârzoi passt de bal zonder na te denken. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič speelt de bal door. Sánchez Rodríguez is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Oña bokst de bal weg.

63e minuut.
Mârzoi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sznajder komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sznajder rent richting de bal. Sznajder speelt de bal door. Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Ilis rent richting de bal. Ilis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mirilovič geeft een hoge lob. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Városi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Cywiński is nu in balbezit. Mirilovič onderschept slim de pass. Ilis is nu in balbezit. Ilis haalt uit met een fantastische trap. Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - F.C.Mataor 3:2

83e minuut.
Prusinowski rent richting de bal. Prusinowski speelt de bal door. Sánchez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Floc Atlètic - F.C.Mataor 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 55%, F.C.Mataor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Floc Atlètic - F.C.Mataor 3:3