Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:52
  • Competitiewedstrijd: II División.02
  • Stadion: Tabarnia
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16313
F.C.Mataor Floc Atlètic
ZEN-OH Tactiek Df av
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
66.2 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Klungelig pakt Prusinowski de bal. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič geeft de bal voor. Stuber heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prusinowski zal de hoekschop nemen. De Mitri kopt de bal weg. Sierakowski bokst de bal weg.

8e minuut.
Kciuk met een sublieme pass. Dziewulski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kciuk neemt de hoekschop. Dziewulski krijgt zijn hoofd ertegen. Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Heredia rent richting de bal. Heredia geeft een lange en hoge pass. Zakariar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă onderschept slim de pass. Mincă draait met de bal, schiet en ... Otřísal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Floc Atlètic 0:1

24e minuut.
Macuxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Macuxi passt de bal met de wreef. Heredia is nu in balbezit. Heredia geeft de bal voor. Mincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Leitans is nu in balbezit. DeRosario geeft de bal voor. De Mitri kopt de bal weg. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ... Sierakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov speelt de bal door. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis schiet op doel. Sierakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Mataor - Floc Atlètic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 54%, Floc Atlètic 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Mataor - Floc Atlètic 1:1

56e minuut.
DeRosario neemt vlug de vrije trap. De Mitri is nu in balbezit. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič schiet op doel. Sierakowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Floc Atlètic 2:1

68e minuut.
Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski probeert naar een medespeler te passen. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă schiet op doel. Otřísal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Mataor - Floc Atlètic 2:2

70e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov passt de bal zonder na te denken. Kulikowski speelt de bal door. Kciuk rent richting de bal. Kciuk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Heredia verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia met een sublieme pass. Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
DeRosario passt de bal in één keer door. Daar is Mirilovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirilovič passt de bal in één keer door. De Mitri rent richting de bal. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 62%, Floc Atlètic 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Mataor - Floc Atlètic 2:2