Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Davizcocho Barça
bar1 Tactiek III extrema
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.2 gemiddelde waardering 68.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Bendowskyi is nu in balbezit. Bendowskyi passt de bal met de wreef. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin schiet op doel. Parović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Barça 0:1

11e minuut.
Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lipcă de bal onder controle te krijgen. Routis is nu in balbezit. Routis schiet op doel. Gyepes bokst de bal weg.

13e minuut.
Posanow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camerini is nu in balbezit. Viglietti verovert de bal door een tackle van achteren. Viglietti geeft een lange en hoge pass. Gyepes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Davizcocho - Barça 1:1

38e minuut.
Bendowskyi onderschept slim de pass. Greco is nu in balbezit. Bendowskyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bendowskyi draait met de bal, schiet en ... Gyepes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Barça 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 57%, Barça 43%.
Davizcocho - Barça 2:1

46e minuut.
Łaszkiewicz komt het veld opgelopen. Gebel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pérez kopt de bal weg. Viglietti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Luccin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luccin schiet op doel. Parović bokst de bal weg.

62e minuut.
Golik passt de bal met de wreef. Bendowskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Greco krijgt een gele kaart. Bendowskyi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bendowskyi kan niet meer verder spelen. Constantin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Routis bereikt de bal nog maar net als eerste. Routis met een sublieme pass. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Davizcocho - Barça 3:1

70e minuut.
Doru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Davizcocho 46%, Barça 54%.
Davizcocho - Barça 3:1