Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T-mobile quintanar Rodejet FC
Newsalvacion2 Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
63.8 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten outstanding
solid Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


10e minuut.
Bucătaru geeft de bal voor. Cassidy met een sublieme pass. Armengol met een sublieme pass. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk passt de bal met de wreef. Marcão rent richting de bal. Marcão schiet op doel. Melero bokst de bal weg. Klungelig pakt Bucătaru de bal. Bucătaru onderschept slim de pass. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. Melero bokst de bal weg.

17e minuut.
Nuri is nu in balbezit. Marcão is nu in balbezit. Sanz begaat een overtreding. Marcão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fulczyk wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krzywy neemt de hoekschop. Fogel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bueno Grimal verovert de bal door een tackle van achteren. Marcão rent richting de bal. Bueno Grimal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcão raakt geblesseerd tijdens het duel. Nuri neemt de penalty, wat een uithaal! Melero bokst de bal weg. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... Melero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Rodejet FC 0:1

34e minuut.
Armengol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengol met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Rodejet FC 0:2

37e minuut.
Cassidy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassidy passt de bal zonder na te denken. Pérez López probeert naar een medespeler te passen. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy haalt uit met een fantastische trap. Arikcuren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Inglés speelt de bal door. Vân Đức rent richting de bal. Fogel rent richting de bal. Fogel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Rodejet FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 53%, Rodejet FC 47%.
T-mobile quintanar - Rodejet FC 1:2

46e minuut.
Fulczyk passt de bal zonder na te denken. Carmona rent richting de bal. Carmona speelt de bal door. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão draait met de bal, schiet en ... Melero bokst de bal weg. Klungelig pakt Bucătaru de bal. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. Melero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Fulczyk met een sublieme pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal met de wreef. Marcão rent richting de bal. Marcão draait met de bal, schiet en ... Melero bokst de bal weg.

62e minuut.
Fulczyk kan de bal niet met de borst controleren. Bueno Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Grimal geeft een lange en hoge pass. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri draait met de bal, schiet en ... Melero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bueno Grimal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Grimal geeft de bal voor. Nuri probeert de bal aan de voet te houden. Nuri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Rodejet FC 1:3

67e minuut.
Bologna speelt de bal door. Armengol is nu in balbezit. Pérez López begaat een overtreding. Pérez López krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Rodríguez Parrado komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Krzywy rent richting de bal. Guadalupi onderschept slim de pass. Guadalupi geeft de bal voor. Marcão is nu in balbezit. Marcão schiet op doel. Melero bokst de bal weg.

80e minuut.
Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussaux verovert de bal door een tackle van achteren. Fogel verovert de bal door een tackle van achteren. Fogel haalt uit met een fantastische trap. Arikcuren probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Arikcuren trapt de bal weg. Fulczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Bueno Grimal de bal. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. Melero bokst de bal weg.

88e minuut.
Armengol geeft de bal voor. Klungelig pakt Bologna de bal. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcão schiet op doel. Melero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T-mobile quintanar - Rodejet FC 1:4

90e minuut.
Fulczyk probeert naar een medespeler te passen. Armengol probeert naar een medespeler te passen. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een lange en hoge pass. Nuri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T-mobile quintanar 56%, Rodejet FC 44%.
T-mobile quintanar - Rodejet FC 1:4