Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raulinho Seleçao Floc Atlètic
A 2ª oe! Tactiek doble pivot
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
67.5 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Kciuk met een sublieme pass. Kupcik is nu in balbezit. Kupcik geeft de bal voor. Mincă springt en kopt de bal. Passarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Niejadlik geeft de bal voor. Tuğracıbaşı controleert de bal met de borst. Kciuk geeft de bal voor. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ... Passarini bokst de bal weg.

39e minuut.
Stuber speelt de bal door. Mincă rent richting de bal. Niejadlik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niejadlik krijgt een gele kaart. Mincă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mincă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Raulinho Seleçao - Floc Atlètic 0:1

41e minuut.
Navarro García bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro García passt de bal zonder na te denken. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Tuğracıbaşı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raulinho Seleçao - Floc Atlètic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raulinho Seleçao 55%, Floc Atlètic 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raulinho Seleçao - Floc Atlètic 1:1

46e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cywiński. Cywiński krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Városi onderschept slim de pass. Gogoasă is nu in balbezit. Daar is Gogoasă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gogoasă geeft een hoge lob. Tuğracıbaşı krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Howie is nu in balbezit. Howie haalt uit met een fantastische trap. Oña bokst de bal weg.

64e minuut.
Gogoasă met een sublieme pass. Navarro García rent richting de bal. Navarro García probeert naar een medespeler te passen. Daar is Howie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howie geeft een hoge lob. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lounes neemt vlug de vrije trap. Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă probeert naar een medespeler te passen. Howie bereikt de bal nog maar net als eerste. Howie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rodríguez Aguado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gogoasă neemt de hoekschop. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Kupcik met een sublieme pass. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pavlenko passt de bal met de wreef. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik speelt de bal door. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă haalt uit met een fantastische trap. Passarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raulinho Seleçao 42%, Floc Atlètic 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raulinho Seleçao - Floc Atlètic 1:1