Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Izar Gorria Fan Tarragona Wolves
Rombo Tactiek TW433
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


10e minuut.
Nicola passt de bal met de wreef. Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto passt de bal met de wreef. Nicola is nu in balbezit. Nicola haalt uit met een fantastische trap. Machicado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Cesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesur passt de bal met de wreef. Isenschmid onderschept slim de pass. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki schiet op doel. MacKessock bokst de bal weg.

24e minuut.
Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yébenes met een sublieme pass. Casas Pérez met een sublieme pass. Nicola rent richting de bal. Nicola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ilioara geeft een lange en hoge pass. Mamelli is nu in balbezit. Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Canto geeft een lange en hoge pass. Nicola maakt een snoekduik en kopt de bal. Machicado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nicola kopt de bal weg. Canto is nu in balbezit. Golubović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Golubović krijgt een gele kaart. Canto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Canto kan niet meer verder spelen. Penedo komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Yébenes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Arzumanyan kopt de bal weg. Veintimilla rent richting de bal. Met opzet legt Iruarrizaga zijn tegenspeler op de grond. Iruarrizaga krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Agbonavbare rent richting de bal. Iruarrizaga geeft een lange en hoge pass. Daar is Golubović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicola verovert de bal door een tackle van achteren. Nicola haalt uit met een fantastische trap. Machicado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izar Gorria Fan 38%, Tarragona Wolves 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Izar Gorria Fan - Tarragona Wolves 0:0

53e minuut.
Mamelli rent richting de bal. Penedo verovert de bal door een tackle van achteren. Penedo speelt de bal door. Nicola rent richting de bal. Nicola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicola is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Casas Pérez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicola maakt een snoekduik en kopt de bal. Machicado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Tršić komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Veintimilla controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Menicatti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izar Gorria Fan 38%, Tarragona Wolves 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Izar Gorria Fan - Tarragona Wolves 0:0