Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:53
  • Competitiewedstrijd: II División.02
  • Stadion: Plumar Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12248
La Lomba Sport Platja d’Aro FC
Pata Negra Tactiek Def Junt Extr 2
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 63
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


14e minuut.
Copită rent richting de bal. Copită geeft de bal voor. Teixeira speelt de bal door. Kupelian is nu in balbezit. Kupelian haalt uit met een fantastische trap. Orellana bokst de bal weg.

15e minuut.
Gavazza kopt de bal weg. Daar is Orts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goławski onderschept slim de pass. Goławski schiet op doel. Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

18e minuut.
Rogoz passt de bal met de wreef. Gavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazza passt de bal met de wreef. Goławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski schiet op doel. Campo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Platja d’Aro FC 0:1

29e minuut.
Palicio speelt de bal door. Idiákez speelt de bal door. Palicio controleert de bal met de borst. Goławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski draait met de bal, schiet en ... Campo bokst de bal weg.

33e minuut.
Körgöz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Copită de bal onder controle te krijgen. Sillaots rent richting de bal. Sillaots geeft een lange en hoge pass. Vera is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vera rent richting de bal. Vera draait met de bal, schiet en ... Campo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Idiákez heeft problemen om de bal te vangen. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Idiákez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Idiákez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Palicio kopt de bal weg. Rogoz speelt de bal door. Gavazza speelt de bal door. Goławski rent richting de bal. Goławski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 50%, Platja d’Aro FC 50%.
La Lomba Sport - Platja d’Aro FC 0:1

50e minuut.
Körgöz geeft een hoge lob. Inworp. Torjman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sillaots passt de bal in één keer door. Valkiala is nu in balbezit. Met opzet legt Teixeira zijn tegenspeler op de grond. Teixeira krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sillaots rent richting de bal. Sillaots passt de bal zonder na te denken. Vera is nu in balbezit. Vera haalt uit met een fantastische trap. Campo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Koniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Koniarek met een sublieme pass. Daar is Rogoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dashi is nu in balbezit. Dashi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Koniarek neemt vlug de vrije trap. Vera kopt de bal weg. Orts rent richting de bal. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera haalt uit met een fantastische trap. Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Valkiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkiala geeft een lange en hoge pass. Gavazza kopt de bal weg. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Vera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Esteban met een snelle inworp. Torjman met een sublieme pass. Teixeira rent richting de bal. Teixeira geeft de bal voor. Orellana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Valkiala probeert naar een medespeler te passen. Sillaots is nu in balbezit. Sillaots speelt de bal door. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 48%, Platja d’Aro FC 52%.
La Lomba Sport - Platja d’Aro FC 0:1